Tänään Teivossa pikku puuhastelut hyvin pullean Hannan kanssa . Tarkoitus olis myös treffata samalla reissulla Iikka ilmaisujen merkeissä, mutta se jäikin sitten aikatauluhärdellien myötä väliin.

Tupla aloitti noudolla. Testattiin nyt sellaista, että Hanna piti Tuplasta kiinni, tiputin kapulan Tuplan eteen ja kirmasin itse tuhatta ja sataa (in my dreams...) pakoon ja pitkälle. Tarkoitus olis siis testata nouseeko Tuplan palautusvauhti tuolla. Ja nousihan se! Tulikin todella lujaa, kunhan vain ensin Hanna sai Tuplan ymmärtämään, että kapula mukaan myös. Tuota voisi jatkojalostaa! Tein myös yhden noudon luovutuksen erikseen, piti hyvin!

Sitten jääviä. Istumiset namilla ihan ok. Maahanmenoissa ei sitten millään mennyt pylly maahan. Tämä täytyy ottaa nyt kuuriluonteisesti työn alle.

Jäävien jälkeen mieliliikkeeni seuraaminen . Tai ihan ensin kontaktiharjoituksia, ekaan Tupla haksahtikin, mutta sen jälkeen piti kontaktin hyvin. Seuraamista pitkää pätkää lelu kädessä ja Hanna naksauttamaan, kun alkaa kävely tasaantua ja rauhoittua. Näytti kuulema ihan hyvältä, vaikka vielä siis onkin vähän epätasaista liikkumista. Mutta rauhoittui se jonkin aikaa käveltyämme. Tämä pariin otteeseen. Sitten ihan pelkkiä lähtöjä + askel tai par lelu taskussa. Nämäkin tuntui ihan hyviltä. Ekalla lähdöllä aavistuksen tuliturhan eteen, mutta uskaltaisin nyt olla tuon asian suhteen vielä neutraali enkä murhetia. Pidetään kuitenkin mielessä, että pitää palkkauksella vahvistaa oikeaa paikkaa.

Tupla ei tainnut sitten muuta tehdäkkään.. Merkkejä oli muutama maassa, mutta en tarkoituksellakaan tehnyt niillä mitään, kunhan olivat häiriöinä, joskaan eivät aiheuttaneet Tuplalle häiriötä!

Viskillä seuraamishengailua.. SEuraamisessa tein taas yllättäviä temppuja eli jääviä, käännöksen jälkeen heti istumisia, juoksusta pysähtymisiä jne. Eli yritän saada Viskin ajatukset enemmän keskittymään mitä oikein ollaankaan tekemässä eikä vain siihen "edistävään jeejee seuraamiseen".  Loppuun Viski pääsi taas makoilemaan Pedigree herkkumössöpussukan päälle paikalla oloon.