Treenipaikalle vievä tie oli niin huonossa kunnossa ettei uskallettu ajaa sinne, mä kyllä oikeasti yritin, mutta kantti ei kestänyt ajaa yhtään pidemmälle siinä kuravellissä, ja mulla on sentäs neliveto alla. Sitten päätin soittaa Katille ja Evelle ettei oikealle treenipaikalle ole mitään asiaa. Niinpä sitten kaatosateessa ja kuran keskellä mietittiin mitä tehdään, kun on noin pieni porukkakin kasalla ja keli mitä mainioin :-/ .. Ei jaksettu lähteä etsimään uutta treenipaikkaa vaan jäätiin siihen aloillemme sillä seurauksella, että Kati ei treenannut ollenkaan, Eve otti vain ilmaisua ja minä Viskille vain nenänkäyttöä ... Joten, ei näitä nyt hakutreeneiksi voi sanoa :-((.

Viskille sinänsä tuon kaltaiset treenit nyt ovat ihan hyviä vaikka mulla oli tarkoitus tänään jo ihan oikeasti treenata hakua eikä vaan metsässä juoksentelua.. mutta olosuhteiden pakosta sitä joskus joutuu suunnitelmia muuttamaan. Tarkennetaan nyt sen verran, että Viskille tehtiin siis taas vain hyvin yksinkertainen juttu, maalimies tien kautta metsään piiloon "jonnekin tuulen alapuolelle" ja koira ilman käskyjä etsintätouhuun. Ja tämä toistettiin kaksi kertaa. Väitän, että tuo treenimuoto vahvistaa kyllä nyt Viskin omatoimisuutta tosi hyvin. Viski teki hyvin löydöt (=joutui siis tekemään töitäkin että sai hajusta kiinni ja paikallisti) ja oli leikkinytkin oikein hyvin. Nyyhhh.. jopa niin hyvin, että meidän ihanan vihreä karvaolio on nyt ilman kieltä ja käsiä...

Koska keli oli ihan oikeasti tosi kamala päätin nauttia siitä koko rahan edestä... "Hakutreenien" jälkeen ajoin Pirkkahallin kentälle ja otin seuraamista ja eteenmenon. Seuraamisessa ensin haettiin vähän taas oikeaa paikkaa, mutta hyvin se sitten parin huomautuksen jälkeen löytyi. Otettiin myös jokusia rytmin vaihdoksia ja käännöksiä, nämä hyviä mutta perusasennon istuminen hidas ja pari kertaa yritti jättää pyllyn ilmaankin (juu, kenttä oli melko kamalassa kunnossa). En noita jäänyt nyt hinkkaamaan, pari kertaa tein niin, että varmasti perusasento tuli otettua kunnolla ja palkkasin. Harmittelin, kun ei tullut noutokapulaa mukaan, olisin voinut ottaa pitikästä aikaa myös estenoudot. Ei ollut ei, joten otin pelkästään pari hyppyä metrisellä esteellä, jossa taas otti pikkaisen tukea ... tuolleKIN asialle pitäisi tehdä jotain ettei aina rapsahtaisi takajalat esteeseen. Eteenmeno olikin ihan super ja siitä Vipsu sai karvattoman ja kielettömän vihreän olion suoraan palkaksi.