Maanantaina Viski korkkasi kesätreenikauden Katin kanssa Niihamassa ulkokentällä. Ihan hyvinhän heillä oli mennyt. Viikonloppuna starttaavat Takuttien kisoissa, saas nähdä mitä kerrottavaa sitten on ;-)

Tänään olin Ipo-klubin kentällä vierailemassa. Oli ihan mukava nähdä pitkästä aikaa heikäläisiä! Viskilläkin vähän treenailin, mutta otti kyllä vieläkin paineita siitä äänenkäytöstä ja pienoisesta painostavasta käskytystavasta - nuorempanahan Viskillä meni ihan pasmat sekaisin tuolla kentällä käydessä, siihen nähden pystyi tänään jo ihan "hyvin" toimimaan, mutta rehellisesti sanoen kyllä vaikuttaa Viskiin noin äänekäs ja painostava käytös. Ei se rehveli ole tottunut mellakointiin ja ärjymiseen :-O, me vaan hissutellaan ja jutellaan mukavia Viskin kanssa ;-). Kun kaikki olivat treenanneet jäätiin vielä kentälle hengaileen ja jutteleen niitä näitä, hain Viskin siihen hengailuun mukaan ja oli ihan normaali ilman mitään paineistumisia. Harrin ja Mirjan Heidi-tyttö heitteli Viskille palloa ja Viski oli moisesta hyvin tyytyväinen.

Miten sitä saisi itsensä motivoitua, että kävisi moisissa tapahtumissa vaan enemmän ja hakisi noita kokemuksia voimakkaastakin äänenkäytöstä yms. Jotenkin sitä vaan on niiiin laiskistunut että mieluummin kouluttelee vain siten, että pysytään koko ajan mukavuusaluueen sisällä :-).