No niin, nyt on pettymyksen karvaat kalkit nielty ja jos nyt ei aurinkoa vielä näy niin ainakin suuntana etsiä sitä .. Eli, taas noustaan ojasta ainakin yrittämään. Tosin, ensin tuo agirotu pois alta ja sitten taas treenaamaan. Täytyy vähän nostaa treneeissä nyt vaatimustasoa ja ottaa noita ilmaisuja mukaan, sitä nyt pohdin, että ottaisinko ensin irtorullilla pitkästä aikaa, ettei vaan tulisi tuon kiintorullan kanssa taas enemmän tuota viskimäistä ongelmaa..

Viski on noin muutoin oppinut taas uuden tempun. Avaa ulko-oven niin sisältä kuin ulkoakin, riippuen siitä mihin suuntaan hän haluaa kulkea. Ollaankin ihmetelty miten ulko-ovi on muutamana aamuna ollut auki - taidettu syytellä Teemuakin, joka on viimeisenä ovesta kulkenut :-/. Syyllinen selvisi viimeistään tänään, kun olin tässä olkkarin pöydällä kannettavani kanssa tekemässä hommia ja ulko-ovelta kuului kaapasu ja sen jälkeen ovi olikin auki ja Viski tuli vesisaateesta lämpöiseen omaan petiinsä ..

Eilen ja tänään Viski on ontunut toista etujalkaansa. En löydä siitä mitään ja metsälenkillä liikkui ihan normaalisti. Lienkö näkeväni harhoja, mutta täytyy nyt ainakin pyörälenkki jättää väliin, minkä ajattelin tänään tehdä.