O-pentujen päivää vietettiin tänään Keravalla. Taitavia pikku pentusia oli paljon liikkeellä - kiitos Oilille ja Petelle hallin järkkäämisestä! Oli kiva päivä - yllättävää .

Viski pääsi vain hengaileen mukaan, eli treenivuoroa ei Viskille nyt herunut. Todellisuudessa en siis treenannut sen kanssa, koska Elina suositteli viikon ajan totaalilepoa. Tumppu teki kahdessa erässä, ensin vauhdikkaat liikkeet eli nouto, ruutu ja luoksetulo. Ruutu oli vaikea kirjavalla mattopohjalla, mutta hyvin Tumppu aina ruutuun meni muttei löytänyt leluansa... pöljäkö? No, samaa ongelmaa oli muilla eli laitetaan pohjan syyksi.. Ja hyvähän se oli, että ruutuun kuitenkin osui . Luoksetulossa ja noudossa ei sinänsä mitään uutta. Noudossa pitäisi kai rohjentua kokeilemaan palkata nyt jo myös pelkästä ottamisesta, mutta en ole vain vielä uskaltanut... Ehkä kokeilen jo ensi tiistaina. Toisessa sessiossa keskityttiin seuraamiseen. Se ei kai ole niin paha miltä itsestä tuntuu, mutta tänään se kyllä pomppi tavallista enemmän. Mutta nyt yritin lähinnä saada ohjeita siihen pään alas menemiseen lähdöissä. Ohjeet eivät olleet yllättävät: namilla autetaan. Pomppimiseen ihan sitä samaa eli vasempaan seuraamista jne. Tehtiin myös ekan kerran sivulla istumista häiriön alla, vähän oli Tumpun mielestä outoa - tätä pitää ottaa uusiksi. Lisäksi voisin alkaa opettaa sivulle siirtymistä edestä, tätä ei olla tehty vielä ollenkaan, mutta Zipu esitti niin komeat siirtymiset, että innoistuin siitä ja ajattelin ottaa tuon treeniohjelmistoon.

Niin, Tuplalle lisäpisteitä hyvästä käytöksestä - ei taaskaan yrittänyt syödä ketään ja lopun sosialistamishetkessäkin juoksenteli muiden (isojen) koirien kanssa ihan sujuvasti ympäri kenttää. Ehkä se siitä vielä..

Lopuksi oli taas mielenkiintoinen sessio, kun otettiin pentujen yhteiskuva . Kaipa siitä taas jotain kuvannäköisiä aikaiseksi saatiin... Riitta J-K nappasi tälläisen otoksen: