Maanantai-ilta meni jälleen Länsi-Teiskossa agilityn merkeissä. Tänään olivat radat ehkä inasen helpompia kuin ollaan totuttu, kepitkin saatiin taas vaihteeksi radalle. Ensimmäisellä radalla tuli suunnattomia vaikeuksia irtoamisen kanssa, tai siis sen ettei irtoa.. Jostain kumman syystä Viski tikkas ihan jalassa ja huusi poikkeuksellisen paljon. Mietin, että olisinko sitten ekalla radalla ollut vähän uninen tai jotain, mutta sitten kun sain taas itseeni vähän jämäkkyyttä ja käskytys terävämmäksi niin tuo ongelma poistui kuin itsestään. Voi olla, että ekalle radalle lähtiessäni olin melko pihalla.. tai jotain. No, turha sitä on jäädä suremaan.
Tänään rimat pysyivät keskimäärin mukavammin ylhäällä kuin viimeksi, mutta kyllähän noita tosi hankaliakin kohtia oli. Tänään muistin pitää paremin kädet vartalossa "kiinni" ja yritin muistaa pitää niitä tuossa olkapään korkuudella tai pikkasen alempana. Jos videolta katselisi niin voisi todeta että aika paljon ne varmasti sittenkin sahasivat edes takaisin..
Kepit olivat tosi hankalasti aivan seinää päin. Ja tietysti, saatiinhan me ongelmaa aikaiseksi eli tämä Viskin vanha virhe "väärän" puolen pujottelusta yhtä väliä liian aikaisin ulostulo oikein korostui, kun seinä oli vastassa. Näitäkin vain pitäisi harjoitella..
Huoh, hiki tuli ja muutamia kirosanojakin pääsi, mutta jotain mukavia onnistumisiakin tämän päivän treeneissä kuitenkin nähtiin :-)