Katin kanssa tänään huonolla alustalla tokot, mutta muutoin oikein nastaa. Nyt vaan pitäisi näitä sessioita pitää ihan säännöllisesti ja vaikka parikin kertaa viikossa seuraavan reilun kuukauden ajan.

Viski tokotteli ihan vähän alkuunsa. Namiseuraamista ja jäävät + temppuilua. Sitten paikalla makuuseen Inton tehdessä hommia. Vähän se pää sieltä nousi, mutta itseasiassa rauhallinen suoritus. Viski pääsi illalla treenien jälkeen myös uimaan. Yritetään nyt uida ja uida, jos vaikka sais tota kehoa toimimaan.

Tupla aloitti seuraamisella. Plaah. Kyllä se ei ole taaskaan rentoa. Ei hypi enää, muutamassa aloituksessa lähti taas ihan väärällä vireellä kohti kaakkoa, mutta lopetti, kun mäkin lopetin. Noi lähdöt pitää saada lähtemään hyvin ja rauhassa. Jos siitä heti prakaa niin homma on sekaisin samantein. Nyt ei painanut kovin pahasti, vieläkin saisi olla enemmän tilaa jalkaani nähden, mutta tämä on parantunut. KÄännöksissä erityisesti vasuri, työstetään taas yli. Oikeat ja täyskäännös taisi olla ihan ok. Perusasento edelleen pysynyt takana. Hyvä että edes jotain. Tää on niiiiin hankalaa. Kati teki häiriökäskytystä seuraamisessa, nyt ei mielestäni Tupla reagoinut siihen.

Sitten alokkaan liikesettiä, eli maahanmeno. TIppui hyvin, piti palkata vasta vähän jälkeen päin, mutta minä tyhmä kaivoin taskusta jo lelua, joten nousi ilman lupaa maasta sellaiseen kummaan asentoon. Tyhmä minä.

Luoksetulossa ei sitten sormitemppu enää auttanut. Tuli päin, että rysähti. Nyt aika rumasti jo huomautin, että v**u loppuu toi murjominen. Uusinta olikin jo paljon parempi, jarrutti ihan oikeasti, vieläkin nenä osuu haaroihin, mutta tämä on tekninen virhe, josta voin syyttää itseäni. Työstetään.

Seisominen on hankalaa... Sitä on otettu nyt kotipihassa ilman apuja, sujuu oikealla asennolla, mutta väärällä asenteella. Eli ei stoppaa reilusti ja kovaa, stoppaa, mutta ei siten kuten pitäisi. Nyt pelasin varman päälle, ettei tulisi väärää asentoa, ja heitin käskyn kanssa samanaikaisesti pallon.

Sitten vielä ruutu. Vain kertaalleen ja suoraan lelulle. Ok, vaikkakin vauhti ei ehkä ihan normi settiä, mutta toi koulun kentän hiekkapohja on kyllä oikeasti aika kamala.

Niin, ja otinhan mä metallinoudonkin. Kati antoi Tuplalle metskun ja tuonti siten, että reilu huomautus ennen luovutusasentoa. Ekalla muistaakseni törmäsi, mutta ei ihan sikana, mutta uusiinta siihen kuitenkin. Toinen olikin jo kaunis. Tiivis luovutusasento, mutta ilman törmäystä ja painamista. Tästä mä pidän!

Tokottelujen aikana Tuplalla vanhentui pieni pätkä nurtsijälkeä, jossa viisi keppiä. Eli ihan puhdas keppitreeni. Nosti hyvin, kun vain aluksi tajusi mistä oikein oli kyse

Kaukoissa sei-is settiin on otettu peruuttamista tai siis takapäälle painon siirtämistä mukaan. Se tuntuu nyt parhaalta vaihtoehdolta tohon, että saisin varmistettua teknisesti oikeamman liikkeen. En halua, että lähtee peruuttamaan, mutta haluan että paino siirtyy takaosaan ja sitä kautta suoritetaan istuminen. Ehkä hoksaatte mitä tarkoitan? Täytyy varmaan lauantaina Christan koulutuksessa katsoa nämä kaukot.