Tänään hakuiltiin. Olin puutarhahommista vähän puhki (+ Tuplan pikku vahtimissessioista pihassa...) enkä ihan oikeasti parhaalla mahdollisella fiiliksellä. Tökki ajatus hajuhauista, niinpä vedin ässän hihasta ja otin Tuplalle neljä pistoa kevyillä ääniavuilla (taputukset). Vähän Tupla oli kysymysmerkkinä, että mikä tämä homma on, mutta reagoi ääniin ihan hyvin ja teki hyvät pistot. Tuultakaan ei oikeastaan ollut paljon yhtään, sekin tympi hajuhakuajatuksessa.. No, näin saatiin ihan onnistunut treeni aikaan... Tuplalta varmaan täytyisi nyt namit jättää maalimiehellä pois, se ei ihan hirmuisesti niitä namipurkkeja kuulema arvosta. Syö kun on pakko, mutta onkohan siinä nyt mitään järkeä? Miksi se on pakko syödä namia, kun se ei kerran ole se juttu... Hmm... aivan. Kahden pallon leikit on superhienoja, lähes yltiöpäisenubermahtavia....

Treenien lopuksi otettiin vielä muutamat ilmaisut. Hyvinhän se haukkuu, pitäisi vaan vähän säännöllisemmin ehtiä/jaksaa haukututtaa. Vähän on nyt hakuun motivaatio itseltä kadoksissa, täytyisi jostain sitä kaivaa..

Tupla tottistelikin tänään vielä illalla, pihassa vain. Kaukoja ei osaa ollenkaan ulkona, tai no, maa-is vaihto ei meinaa millään onnistua, tekee koko ajan maa-sei. Kummallista. Sisällä eteisessä osaa. Pitäisi varmaan treenata ulkona, tuskin siinä muu auttaa... Luoksetulot ja noudot taas tänään vauhdikkaasti päin.. per..namaa.. ihan niinkuin nyt kuvittelisi, että mitä lujempaa tulee päin, sen parempi. Joku viesti on nyt tässä mennyt pieleen. Täytyy miettiä. Seuraamisessa taas vähän vingahdeltiin ja keulittiin... Että ei mennyt tokottelut ehkä ihan nappiin .