Tänään vietin päivää Kangasalla, tokoturistina totta kai! Olipa hienoja koiria ja hienoja suorituksia. Huomista odotan vielä enemmän, koska silloin pystyy keskittymään vain yhteen kehään. Tänään tuli enempi ja vähempi juostua kenttiä ympäri :-). Jouduin lähtemään kisoista kaiken lisäksi kesken pois, kun oli pakko välillä hoitaa sukuvelvoitteita. Appiukko täytti 82 vuotta (!!) ja niitä juhlittiin Sappeessa mökillä. Sieltä onneksi tultiin vielä ajoissa kotiin ja ehdin Viskin kanssa heittämään mukavan pyörälenkin ja ottamaan vähän tottista.

Treenasin ensin jääviä, joissa vain nopeutta edelleen haetaan. Istumista namipalkalla HETI palkaten, maahanmenoa lelulla HETI palkaten. Tässä onkin nyt hieman epäpuhtautta ilmassa, eli lelupalkkauksella olen nyt saanut sellaisen kummallisen maahanmenon jälkeisen loikan aikaan. Eli jouduinkin sitten sitä pari kertaa korjaamaan, onneksi korjaus onnistui. Seisomisesta myös pariin otteeseen, mutta yksin treenatessa tätä liikettä on tosi hankala tiedostaa miten meni. Otin myös luoksetulon hetsaten, ja hyvä vauhtihan sillä tulee, nyt jäi se viime kerran banaanikin jo unohlaan. 2 kgn kapulalla myös vauhtinoutoa, joka olikin tänään hienon vauhdikas, ehkä vauhdikkainta Viskiä 2 kilon kapulalla ikinä. Hyvä hyvä :-). Otin jostain syystä noudon vielä uudelleen ihan kokonaisena liikkeenä, ja hemmetti nyt se sitten meinas varastaa sivulta ! On tämä aika tasapainoilua näköjään..kun saa edes vähän vauhtia lisää niin sitten tulee seuraavaa korjattavaa :-O. Itse nouto kuitenkin hyvin ja palkka vasta luovutusasennosta, joka olikin sitten inasen tiivis, joku voisi sanoa, että jopa törmäs.... Sitten vielä loppuun perusasentoja ja sivulle siirtymisiä namilla. Ja vielä pieniä pätkiä "imutusseuraamista", että sain paikan reilusti taakse päin.

Luulen, että huomenna otan Viskin mukaan Kangasalle, jos vaikka kävis kentällä ottamassa ainakin hypyt. Nyt on vähän pakko tota tottista ottaa paljon, jos meinaa siellä mahdollisissa sm-kisoissa maastoon päästä :-O.