Aurinkoisessa lauantaisäässä käväistiin Iikan kanssa ilmaisuja ottamassa. Tupla oli eri pätevä! Iikka toi mukanaan kunnon vanerisen umpipiilon ja sitähän sitten Tumppu testaamaan. Ensin näki, että maalimies meni piiloon, ja lähetys hetken päästä. Aivan super haukkusarja, Iikalla oli lupa palkata n. 30 haukun jälkeen. Toinen haukku tehtiin niin, että kiersin kaksi kertaa piilon ympäri ja vasta, kun lähdin piilolta pois oli lupa palkata. Ja tämäkin todella hyvä! Kolmas oli niin, että luukku auki ja palkata saa heti, kun haukku alkaa. Tässä Tuplalla haukun aloitus kesti hetken, kun sen piti kurkkia mitä siellä piilossa oikein onkaan. Oikein mainio ilmaisusessio!

Otettiin loppuun vielä pk-ilmoittautuminen ison mustan hukan ollessa Tuplan parina. Ei mitään ongelmia, joten "ilmoittautumisen" jälkeen sai Tumppu pallon palkaksi. Sitten otin vielä muutamat pätkät seuraamista, pallo taskussa, ja nyt on kyllä aika kivan tuntuista, ehkä inasen painaa. Saa nähdä mikä on seuraamisen tuomio huomenna Riitan koulutuksessa..

Viski pääsi ottamaan yllätys yllätys paikkamakuun. Remun treenatessa ja leikkiessä Viski piti päätä visusti maassa PAITSI,kun menin näkösuojaan Viskin taakse niin avot - nosti pään ylös! Näin se juttu varmasti kisassakin etenee... ensin kokeilee nostaa pään ylös, kun ei tapahdu mitään ryhtyy ryömimään... Sinänsä oli hyvä, että pääsin Viskin vähän yllättämään sen takaa, kun nosti päänsä. No, lopuksi pysyi nätisti pääkin maassa ja sai siitä herkkuruokaa, jonka päällä jälleen oli maannut..