Meillä oli tänään Tending L- ja A- "pentujen treffit" Längelmäellä, johon pääsin mukaan :-). Käyttökelpoinen, lämmin halli, aikaa treenata ruhtinaalliset kuusi tuntia, aivan mahtava ruokailu välissä ja mukavaa seuraa- ei kauhean paljon paremmin voisi Suomessa sunnuntaita viettää :-).

Treenaaminen aloitettiin ryhmä paikalla oloilla (paitsi että korjaan näin jälkikäteen, että ei aloitettukaan, mutta väliäkö tuolla...) ... Viski otti myös istumisen, jossa meni heti lähtöni jälkeen maihin. Lienen unohtanut jonkun valmistelevan osuuden tuohon liikkeeseen... Korjasin ja uusinta yrittämällä se nököttikin vähän vaivaantuneen oloisena istumassa paikoillaan :-). Paikalla olo oli jees ja ylös nouseminen ilman jumituksia - hyvä hyvä! Sitten otettiin omalla vuorollamme seuraamista, joka ekassa sessiossa oli taas ihan järkky edistävää ja painoikin jalkaan, henkilöryhmä sentäs meni hyvin..... Seuraamisessa tehtiin myös häiriötreeniä, jossa ihmiset taputteli ja huuteli ja heitteli vielä pallollakin. Ihan hyvin Viski tuosta suoritui. Sitten otettiin yksi vauhtiluoksetulo suoraan lelulle, vauhdikkaasti. Otin myös noudon luovutuksen ja hyppynoudon tokoesteellä ja 650 g kapulalla. Nämä hyvin.

Viski pääsi ottamaan myös paikalla olon silloin, kun hieno, täpäkkä Zen-tyttö suoritti ruutua, merkkiä ja luoksetuloa. Viski oli muutoin ihan erinomaisesti, mutta merkin treenamisessa oli iiiiihan pakko nostaa pää maasta ylös. Tästä huomautus ja taas oltiin nätisti.

Toisella kierroksella Viski otti myös seuraamista, joka nyt tuntui vähän paremmalta kuin ekalla kiepillä. Henkilöryhmä moitteetta, hyvä! Koska ruutu oli tehty halliin niin täytyihän sitä vähän vanhoja muistella ja ottaa myös ruutua :-). Aika hyvin Viski muisti mitä pitää tehdä. Tultiin vielä uudelleen halliin ihan lopuksi ottamaan vähän agilityakin, kun esteet oli niiiiin houkuttelevasti paikoillaan.. Tai no, keppejähän me vaan otettiin, mutta kivaahan sekin oli ;-)

Kiitos seurasta kaikille, olipa kivaaaa pitkästä aikaa treenailla "ihan oikeasti" ja isommalla ryhmällä!! Seuraavaa kertaa odotellessa...