Pihatokotus...hmm.. se tarkoittaa sitä, että vähän niikuin tokoillaan, muttei niin kauhean tosissaan ja tuota pihatokotusta tietenkin tehdään omassa pihassa :-). No, joka tapauksessa tänään vähän höntsäiltiin pihassa Viskin kanssa. Otin taas kerran tunnarin ja häiriönä vähän leluja ja noutokapula (selkeästi innostuin tästä treenitavasta!), Viskiltä oikeastaan ihan mallikas suoritus. Viski haisteli tunnarit, jostain syystä tarkisti useampaan kertaan jokaisen, muttei koskenut edes nenällään yhteenkään väärään  ja sitten lopulta nosti oikean. Hauskasti Viski suorastaan väisti noutokapulan ja lelun. Tuo tunnari on jännä liike, jos ei omaa heti löydy, Viskille tulee ikäänkuin kiire ja pieni paniikki etsiä se oikea muiden seasta. Täytyisi opettaa nyt malttia ja rauhallisuutta, vaikkei ihan heti sitä omaa sieltä löytyisikään. Lienee syytä vain yrittää pitää monen monta kapulaa, jotta joutuu enemmän tekemään sitä etsimistä. Ja voisihan sitä taas laittaa vaikka "hämykasan kapuloita" ja sitten siitä jonkun matkan päähän se oma. Sillähän sitä malttia varmasti taas saisi.

Sitten otettiin tietysti myös ruutua. Pari sisäänmenoa suoraan lelulle ja sitten otettiin yksi ihan "oikeakin" ruutu loppusuorituksineen päivineen. Toi ruutu on jotenkin kummallinen liike, välillä se tuntuu menevän ihan hienosti ja sitten taas toisena päivänä ei meinaa ruudun oikeaa paikkaa löytyä millään. No, tänään oli sitten taas se parempi päivä tuon osalta. Tuota ruudun loppuosuutta ei varmaankaan tarvitse nyt paljon hinkata, keskityn enemmän vain tuohon itse ruutuun menoon, koska siinä ne haksadukset sitten sattuvat jos sattuvat. Ei tuossa loppuosuudessa pitäisi nyt mitään ihmeellistä olla (kuuluisat viimeiset sanat!).

Sitten otettiin "vinosta" kapulan tuontia. Tämä siis tietenkin ohjattua noutoa varten. Viskillähän on selkeästi ohjatun luovutusasento vino siihen suuntaan mistä ohjattu on tuotu. Olen nyt muutamia kertoja yrittänyt treenailla tuota vinosta tuomista erikseen, jotta saisin näpsäkämmin korjattua tuota loppuasentoa suoraksi. Täytyy vielä vähän auttaa omalla vartalolla Viskille "suuntaa" ja sillä tavalla saa asennon suoraksi. Pitäisi tätäkin yksityiskohtaa muistaa treenata aina välillä. Vaikka kuten Katin blogistakin luin niin "paljon on isompiakin asioita treenattavana niin unohtuu nämä pikku yksityiskohdat". Niinhän se on.

Töissä on ollut yhtä hel..iä. Meinaa kai vähän stressi pukata päälle. Viime yönäkään ei tullut juuri nukuttua, kun kaiken maailman työasiat vaan pyörii päässä. Aamulla raahauduin kuitenkin kuntosalille ja sain treenattua hyvän treeni, ja voi että se teki oikeasti superhyvää. Luulisi nyt yöllä unenkin maittavan.

Eikä sitä kultaa tullut vieläkään Torinosta :-(