Jounille ei mitään uutta, taas vaihteeksi odotellaan huomisaamuun, josko lääkärit osaisivat päättää joudutaanko kättä taas operoimaan vai olisiko se asettunut oikein ja potilas pääsisi kotiin. Tää odottaminen on v***n hermoja raastavaa touhua.

Ja sitten treenejäkin tehtiin tänään. Hanna haukutti Tuplaa, kun nyt vähän katson miten tuo haukku lähtee sujumaan. Mulle se jo haukkuu tosi täpäkästi sisällä. Hannaakin haukkui kohtuullisesti, mutta meinas tulla ensin tarjoamaan haukkua mulle vaikka Hannalla oli "haukku pallo". Mutta lopulta sitten haukku lähti sujumaan. Tuplalla on nyt hampaita lähtenyt, joten leikkimiset täytyy pitää vähän varovaisempana. Otettiin seuraamista, sivulle tuloja, ruutua ja luoksetuloa. Seuraamisessa ei meinaa nyt hakea perusasentoa, kun olen palkannut tietty myös ihan seuraamisesta. Perusasentoja se muutoin tarjoaa jo hyvin. Seuraaminen onkin vähän pomppimista, täytyy olla tarkkana mistä sen voi palkata. Luoksetulon tulee ihan hyvällä vauhdilla vaikka nyt otettiin lelu esiin ihan loppu vaiheessa, mutta hyvin tuli. Myös luoksetulon eteen tuloa tehtiin, jotka nyt olivatkin aika suorat. Ruutuun se vaan juoksee lelulle, mikä tietty on kovin hauskaa puuhaa :-). VÄhän Tupla on ollut mielestäni eilen ja tänään normaalia vaisumpi, liekö hampaiden vaihto tekevän jotain oireita.

Mutta sitten Viski.. treenasin vähän myös sillä. Hannan kanssa ihmeteltiin, että miten Viski jumittaa! Siis ihan perus bortsu koomaa... Eipä sitten kellot kilkattanut. Oman kurssin jälkeen otin Viskin vielä ryhmä paikkamakuuseen ja kun tultiin sieltä niin se ei päässyt autoon hyppäämällä!!! Voi v***u, nyt ei ole itku kuulkaa kaukana. Se on varmaan se selkä. Ei jaksaisi millään nyt sitten tätäkin vielä :-((. Onneksi mulla on Rimadyliä, täytyy antaa nyt muutama päivä sitä.

Itseasiassa kävin nyt vähän katsomassa tuota koiraa tarkemmin. Sillä on selän "ylimeno kohdalla" hirmuisen lämmin alue, joka on myös ihan kosketusarka. Heti kun käden tuo siihen lähelle niin selkälihakset nytkähtää. Muualta selkä on ihan normilämpöinen, mutta tuosta kohden lähes kuuma. Liekö nyt sittenkin telonut sen jossain... esim. Hannaa päin sitkeästi hyppiessä... No, nyt sitä rimadyliä joka tapauksessa pari päivää. Voi vitsi, oikeasti ketuttaa.