Eipä ollut lääkärireissu turha. Olen kiitollinen, että tuli käytettyä koira tutkimuksissa! Viskin veriarvoissa oli hämminkiä, viittaa anemiaan ja myös munuaisarvot olivat hieman normaalia alhaisemmat. Virtsassa ph-arvot olivat hieman kohollaan, niistä saadaan viljelyn tulokset huomenna. Syytä veriarvojen huonouteen ei ole tiedossa (eikä tilanne nyt mikään katastrofi arvojen suhteen ole, mutta normaalista poikkeavat kylläkin), yksi syy saattaa olla keväinen antibioottikuuri - ainakin noihin munuaisarvoihin. Nyt ei oikein voida tehdä muutakuin odotella 2-3- viikkoa, jona aikana ei saa treenata, ja ottaa tämän jälkeen uusinta verikokeet ja katsoa mihin suuntaan arvot ovat lähteneet.

Mua harmittaa ihan suunnattomasti se, että toukokuun alun Ekybelgien leirillä, kun Viski oli tosi vaisu, jätin siltä leirillä ruuankin antamatta, koska ajattelin että se lisää ainakin takuulla motivaatiota. Ihmettelin, kun tämääkään ei tuonut seuraavien päivien hakutreeneihin yhtään lisää intoa - päinvastoin!! Ei ihme, jos anemiaa sairastavalta on vähentänyt entisestään ruokamäärää :-((( Kauhea morkkis nyt tuosta muutaman päivän leiristä... mutta eihän näitä VOI etukäteen tietää ja kuinka usein kuitenkin nälän tunnetta käytetään tehostamaan motivaatiota ja palkan laatua... Voi mun Viskivipatukseni.

Toivottavasti tämä on hyvä muistuts kaikille blogianikin lukeville, että jos koiran käytöksessä tapahtuu selkeitä muutoksia niin _käykää_ tarkistuttamassa että terveyden puolesta kaikki on kunnossa!!