Niin piti viettää yhteistä koti-iltaa ja vähän kerätä irtopisteitä (leivoin oikein pullaakin!!!) Viaton, mutta niin jäi nekin pisteet nyt keräämättä.. Tai toisaalta, ehkä keräsinkin niitä enemmänkin, kun nimittäin Jouni joutui yks kaks yllättäen lähtemään töihin. No, kas kas .. eipä siinä kauan nokka tuhissut, kun mietin mitä tekis Kieli ulkona.

Että ensin metsälenkin yhteydessä pudotettu, jossa tapahtuikin aika harmillinen homma.. Viski ei nimittäin eka yrittämällä tuonut esinettä. Voi voi. Tein pudotetun ihan ryteikköön, sellaiseen heinittyneeseen metsään, jossa ei ollut polun polkua. Matkaakin tietty sen voittajan verran.. Ja niinhän se sitten epäonnistui. Nyt on kaksi tälläistä epäonnistumista tapahtunut hiljakkoin, pitänee olla huolissaan! Haettiin Viskin kanssa sitten yhdessä se hemmetin hanska ja tehtiin koko homma uusiksi alusta alkaen. Ja nythän se hanskakin tuli perille asti hyvin. Jää silti kaiveleen tommoset virheet. Otin myös tarkkuuden, esineenä sellainen isohko prikka. Hyvin nousi, ei mitään muttia mihinkään suuntaan.

Sitten vähän pihatokoa. Ensin seuraamista namilla, joka toki hyvää, rauhallista, tasaista... Ei noista namiseuraamisesta oikeaan kisatilanteeseen taida olla mitään hyötyä. Liikkeestä istumista, pelkästään heti istumisest namia vaan kitaan - pari istumista otin ja molemmat tuntuivat hyviltä. Maahanmenossa tarkkana ettei tee sitä ihme pomppasua maahanmenon jälkeen, eikä nyt tehnytkään ja palkkasin siitä namilla. Seisomista en ottanut, kun siinä tarvis olla apuri katsomassa ettei yhtään liikahda käskyn jälkeen. Sitten 2 kgn nouto kokonaisena, sehän olikin vauhdikas ja hieno loppuasentokin, jes. Otin myös luoksetulon pitkältä matkalta, jonka jouduin uusimaan, kun pallo oli oikeassa kädessä esillä ja otin Viskin eteen asti, jolloin perusasento jäi pahasti vinoon pallo käden puolelle. Vauhti oli kyllä hieno, mutta ei auta, ei siitä voinut palkata. Otin uusiksi koko liikkeen ja nyt sen verran helpotin, että otin pallon pois näkyviltä, nyt olikin hyvä loppuun asti. Sitten vielä eteenmeno pallolle. AIniin, otin vielä tuon jälkeen puun kiertoja, mitä en ole vähään aikaan tehnytkään. Viski ei tule noissa kierroissa kovin kovaa, mutta otin kuitekin niistä pari luoksetulon perusasentoa ja toki ihan suoraankin palkaten kierrosta. Mukava pikku puuhastelu tuokio Nauru.

Iltalenkin tein Viskin kanssa pyöräillen lähi järvelle. Kylläpä se nauttikin kun pääsi uimaan! Melkeinhän tuo tottistelu ja pyöräily osuuskin oli uimista, sen verran paljon tuli paikoitellen vettä...