Pitkästä aikaa tuli hankittua isoa kasa ruokaa Barffi.netistä. Olen aika pitkään syöttänyt (jostain syystä, en edes tiedä miksi) Viskille Neuta ja /tai Nellin kanaherkun puhteja. Eilen sain sitten aikaiseksi (ja inspiraation) hakea kanansiipiä, murrenmixejä, kasvisseosta ja lihoja niin ja häränhäntiä, jotka on koirien mielestä ihan taivaallisen herkullisia. Kasvisseosta en olekkaan ennen Viskille syöttänyt ollenkaan, kun olen antanut noita valmiita mixejä. Täytyy kyllä sanoa, että tuo kasvisseos+lisätyt lihat omasta mielestäni on aika paljon paremman tuoksusta ja miellyttävämpää syötettävää kuin mixit! Tosin...hmm.. Viski taitaa taas hetken olla dietillä, sen verran huonosti tuo ruoka taas upposi... Niin, tuuminpa jopa, että pitäisikö tota kasvisseosta ryhtyä kokeeksi tekemään jopa itse? No, katotaan nyt..

Siipien pakastaminen on kyllä oikeasti sellainen leikki ettei paremmasta väliä. Onneksi on isohko saunatila ja pesuhuone minkä lattialla voi no siivet rauhassa sulatella siten, että ne saa ilman suurempaa väkivaltaa irti toisistaan ja pakastettua sopiviin kerta-annospusseihin. Mutta aika homma tuossa on! Onneksi Viski sentäs söi illalla antamani siivet... Kiitoshan niistä on aina tykännyt, mutta Viski on välillä nyrpistellyt niille. Sehän söisi kaikista mieluiten kuivamuonaa, helppoa ja valmiiksi puristettua ja mössättyä pikaruoka-kansalaiselle... No, kuivamuonaa Viski on viimeksi "luvalla" saanut reillut puolitoista vuotta sitten, välillähän se edelleen käy pöllimässä Kiin kupista kuivamuonaa :-)

Hohhoijaa - eiköhän sitä sitten saa mennä untenmaille, että jaksaa aamulla lähteä katsomaan Katin ja Inton ihka ekaa virallista agilitystarttia!! Jännää!