Piiiiiiitkästä aikaa startattiin agilitykisoissa! Olipa outoa :-). Kisat olivat tuossa lähinurkilla eli Tamskin järjestämät ja Niihaman maneesissa. Eka rata oli Leena Rantamäki-Lahtisen hyppäri, joka noin alkuasetelmiltaan jo vaikutti aika tuhoon tuomitulta - en ole nimittäin koskaan erityisemmin kokenut onnistumisen hetkiä hyppärillä - enkä varsinaisesti tehnyt sitä tänäänkään :-p. Kaksi ekaa estettä meni ihan jees... sitten homma levis käsille. Mä olin aivan kuutamolla, musta tuntuu, että siinä kohden, kun mä vasta mietin estettä Viski oli jo tehnyt sen ja ehtinyt seuraavalle esteelle asti. Viskin vauhti tuli mulle aivan yllätyksenä ja siitä syystä mä jäin kuin tossu pas..aan ja juttu levahti ennenkuin se alkoikaan. Huihai... Jossain kohden sain vähän jutun juonesta kiinni ja sain loppuosaan hieman ratameiningin tuntua, sentäs... Ei varsinaisesti mikään loistokas alku :-P.

Toinen rata oli Mujusen agilityrata. Tuttua Mujusta, kaksi kontaktia ja loppusuora läpi kentän hyppyjen ja suoran putken kautta - jeesss... Kumpikaan päivän radoista ei ollut mitenkään vaikea, mutta jotenkin tämä Mujusen rata tuntui haasteellisemmalta kuin hyppäri. En vieläkään tiedä mistä syystä sain kuitenkin todella hyvän latingin radalle ja ihan hirveellä aggrella lähes pakotin Viskin suorittamaan tosi hienosti radan. Harmillista, että eka rima tippui - syytä en tiedä, mutta veikkaisin, että täysin Viskin piikkiin meni. Sen jälkeen sitten pistin koirulin "rautoihin" ja sehän meni hienosti :-)). A.n kontakti ei ollut sellainen kuin piti, mutta selityksenä kerrottakoon, että mulla tippui tuota ennen SILMÄLASIT !!! Ne jäi onneksi roikkumaan jotenkin korvan taustaan ja sitten a.lle tultaessa ehdin ne laittaa takaisin päähän :-D, joten ehkä siinä vähän karkas toi kontaktin "varmennus". Voi hitsi, tommosta kun se agility olisi aina niin olispa hienoa. Viski teki hienon ja nopean radan eikä tuo vitonen harmita kyllä yhtään, sen sijaan sai taas vähän luottamusta siihen, että vielä joskus ....  Nyt vaan lisää kisaamaan, että saisi vähän tuohon tollasta positiivista rutiinia :-)

Henki pihisi maneesissa, mutta onneksi sentäs pihisi. Vielä ei ihan tuo keuhko-osasto ole kunnossa, mutta onneksi sentäs vähän henki kulki :-O.