Perinteisistä aloittaakseni, Tupla on tänään ottanut sivulle tuloja, imutusta, tarjoamalla maahanmenoa ja istumista. Niin ja metallinoutoa sekä luoksetuloa. Näitä kaikkia (paitsi ei metallia muutakuin sisällä) sekä sisällä että sitten ulkona Teivossa ja Barffi.net -kaupan edustalla. Sille on ihan sama missä näitä tehdään, ei vaikuta ympäristö yhtään. Sen sijaan tänään olin ensimmäistä kertaa havaitsevinani, että namien jälkeen sen leikkiminen oli hieman tavallista lepsumpaa. Vähän taisi jäädä sellainen nami-moodi päälle. Muutenkin se on tänään ollut entistä ahneemmalla tuulella - ehkä olen turhaankin vähentänyt sen ruokamäärää (Riitan-pelko iskee... ei vais, Riitta ei edes lauantaina maininnut, että Tupla olisi liian pyöreä..). Tänään iltapäivä ruuan se saikin jäljestämällä - tai olisi saanut - mutta oli niiiiin toivottoman ahne ja malttamaton, että nyt jäi nappuloita useampikin maahan. Ei oikein ole hyvä jäljestää noin nälkäisenä, hieman kylläisempi olisi inasen rauhallisempaa menoa. Noo, alustana jäljellä oli tänään taas sammaleinen metsäpohja.

Tupla tänään haukkui erinomaisen pontevasti mulle, kun söin enkä antanut sille yhtään mitään .. siitähän voisi tehdä vaikka haukkuvan hakukoiran, sen verran tomerasti haukku kajahti. Ja kaupan päälle tuli sitten taas vaihteeksi hammasta - valmis purukoirakin, siis...

Viski pääsi tänään kurssini ohessa ottamaan paikalla oloa Rexin parina. Hyvin taas vapautuksen jälkeen jäi nutaamaan nameja asfaltilta. Tämä on varmastikin ihan hyvä merkki. Lisäksi Viski pääsi suureen tehtävään eli oli bh-kurssilaisille kaupunkiosuuden häirikkökoira. Olihan siinäkin yhdelle päivälle jo jotain.... Ei vais, totta puhuen, Viski ei ole nyt ihan kunnossa. En oikein uskalla tehdä sen kanssa kunnolla mitään ennenkuin selviää vähän enemmän tuo sen kohtalo. Kiitos HannaT , sain fyssarin ajan jo keskiviikolle. Katsotaan nyt ensin mitä Elina sanoo, kun on koko vuoden Viskiä hoitanut niin tuntee sen aika hyvin.