Tänään agiliideltiin. Treenit olivat mukavat ja tehokkaat. Tänään ongelmaksi muodostui eka rima (toinen este viistosti putkeen), joka tippui lähes joka yrittämällä - ans katsoa ollaanko saatu uusi ongelma... Milloin ryntäsin liian aikaisin putkeen, milloin käteni osoitti hypyllä alas ja vaikka mitä "selitystä" , mutta loppu tulema oli lähes poikkeuksetta sama - rima alas. Aika tuskaista. Viski on kyllä tyypillisesti otus, joka tehdessään yhden virheen mielellään toistaa sitä samaa treenien aikana vaikka loputtomiin. Ja tänään tämä meinasi tosiaankin pitää paikkansa! Hyppy saatiin onnistumaan, kun vein kunnolla hypyn jälkeen putkeen, enkä lähtenyt yhtään ennakoimaan enkä pakittamaan. Ja toinen keino oli että Timo nosti reilusti kannattimesta rimaa ylöspäin, ja kaskas Viski hyppäsi hyvin.
Sitten kepit.. olin AIVAN hukassa niiden kanssa. Nyt kun on pihassa tehty keppitreeniä siten että olen heittänyt koiran kepeille ja seissyt itse paikoillaan niin olin aivan totaalisen kuutamolla radalla, kun oli kepit. En tiennyt yhtään missä pitäisi liikkua ja sain Viskinkin rytmin sekoamaan ihan kiitettävästi.. :-(. Ennen viikonlopun yhtä agistarttia on nyt pihassa syytä treenata myös omaa liikkumista keppien rinnalla.
Sitten yksi mielenkiintoinen ajatus ohjaukseeni. Timo sanoi, että mun tulisi pysyä koko ajan koiran rinnalla tai vähän edellä ja että tähän auttaisi sisäkaaren ohjaus, jota meidän tulisi nyt jatkossa pyrkiä tekemään entistä enemmän. Tuntuu loogiselta, ensi kerralla harjoitellaan lisää tätä ohjaustyyliä.