Viskillä oli jälleen Elinan hoitoaika, nyt ei vesijumpattu vaan oli melkein puolentoista tunnin käsittely. Polvi näyttäisi antautuneen, vaikuttaa noin käsittelyn perusteella olevan melkolailla kunnossa!!!! Viski on myös käyttänyt nyt tuota jalkaa ja lihaksisto on herännyt ... Sen sijaan rintaranka oli jumissa (esim. jäljestämisestä...), ja si-nivel tuntumassa kivuliasta. Eli selkä kaipaa nyt kovasti hoivaa; liikuntaa, liikuntaa ja liikuntaa. Unohtamatta niitä tärkeitä syvien lihasten jumppaa jne. Terveen puoleinen takareisi oli taas kivulias, jokin kiinnikekohta oli ihan kosketusarka. Siellä voi myös olla selästä johtuvaa hermokudosvauriota/vammaa (vai miten se meni...), mutta siihenkin nyt vain kotiohjeeksi kovasti jumppaa, venyttelyä ja hierontaa. Lisäksi taas lisätään ruokaan vähän magnesiumia ja vaikkapa sitä b-vitskua. Niistä onkin taukoa hetki ollut.

Jeee- vaikka vielä oireita onkin, niin kivat hoito-ohjeet, kun nyt vaan pitää liikkua ja liikkua ja tehdä hommia :-))). Hyppyäkin voi ottaa, kunhan muistaa lämmitellä (ehkä ihan kaikille koirille hyvä ohje!!) ja aloitella matalammilla hypyillä - niin, nyt tarkoitan PK-esteitä - en siis agilitya enää tule jatkamaan!!

Juhannustakin vietetään nyt sitten kotona. Alkuunsa meidän piti lähteä Muonioon, mutta kelit on niiiin huonot sielläkin, ettei sitten katsottu olevan mitään järkeä. Sunnuntaille sain sovittua jo vieraan ryhmän kanssa hakuilut, yritän vielä torstaillekin löytää vierailupaikan. Jälkeäkin voisi viikonloppuna ottaa... Joten, meneehän se juhannus näinkin, vaikka kelitkin olisivat vähän kurjat.

Jaaha, nyt sitten koirat jää kotiin ja minä käyn naapuruston rouvan ja dobberi-pennun kanssa koulutustuokiolla!