Viski pääsi Katin kanssa taas agilityilemaan navetalle. Ehdin ensin vähän kurkistella ihqu-Inton tokotusta ja agitusta ennen Viskin vuoroa. Into on niin taitava miehen alku, kiva nähdä mitä siitä kehkeytyy :-).

Viskillä oli tänään ohjelmassa mm. putken oikean pään valintaa, keppejä ja paljon muutakin. Hoksattiin Katin kanssa, että oikean putken pään valinnassa käyttää yllätysyllätys hyödyksi takaaleikkausta, jos se vain on mahdollista, Viski on kyllä niin tarkka ohjaajan liikkeestä, että takaaleikkauksella sen saa melko varmasti oikeaan päähän putkea. Suoralla linjalla se valitsee kyllä hyvin loogisesti sen suoran linjan putken, vaikka mitä yrittäisi käsillä tai jopa vartalolla näyttää. Rimojen kanssa ei mitään ihmeellistä tänään ollut, toki niitäkin alas tuli, mutta ne ei ollut sellaisia "roiskinta rimoja", joten niihin ei kauheammin Kati puuttunut. Keppien kanssa tekivät jonkin verran töitä, tuli taas tosi herkästi kesken pois, sisäänmenot onnistuivat kohtuullisesti.

Kyllä tuo pari on kehittynyt kovasti tässä muutaman kuukauden aikana mitä ovat yhdessä treenailleet - vaikkei yhteisisä treenikertoja ole lukumäärällisesti hurjasti. Navetta tarjoaa kyllä tosi huipun mahdollisuuden, kun siellä Kati voi käydä ottamassa "tekniikkaharjoituksia" Viskin kanssa, juuri sellaistahan tuo koira vaatiikin. Itse radan suorittamisessa ei sinänsä ole ongelmia, ongelmat ovat enemmänkin ihan yksinkertaisesti tekniikka- ja estevarmuusongelmia. Niin ja sitä mielentilanhallintaa..