Iltalenkin yhteydessä otin pikkuiset tottistelut. Seuraamista, jossa taas alkuun jouduin huomauttamaan missä oikea paikka on, tämän jälkeen suoritus selkeästi parempaa. Varsinkin käännöksissä on parannettu paljon, nyt ne on kaikkiin suuntiin tiiviit. Sitten eteenmeno pallolle, tässä seuraaminen oli tosi hyvää, Viski oikein odotti lupaa ja pysyi nätisti takana - miten saisin saman normi seuraamiseen?? Sitten vielä lopuksi leikkimällä jäävät liikkeet, muutoin hyvät mutta toi istuminenhan on vähän tahmea..reagoi käskyyn kyllä heti, mutta suoritusnopeus voisi olla paaaljon nopsempi.
Lopuksi vielä paikalla oloa vain siten, että laitoin maahan, tein ihan pienen lenkin ja nostin sivulle ylös ja palkkaus. Muutoin hyvä, mutta sivulle nouseminen on taas tosi vaikeata - jumittaa. En tajua mikä siinäkin on niiin vaikeeta etten saa tuota korjattua vaikka yritänkin. Pitäisi varmaan joku kikkakakkonen siihen kehittää.

Tässä täytyy olla jokin elämää suurempi syy, kun en nyt mahdu mihinkään yrittämääni hakukokeeseen, olen nyt kolmeen kokeeseen varasijoilla 2-4.. Ne kokeet, joihin ei ole ehkä rajoitusta sattuvat sitten sellaisille päiville jotka eivät yksinkertaisesti sovi minulle.. Ehkä tämä vain pitää nyt ymmärtää vähemmälläkin ;-)). No, jos kuitenkin satut tietämään haku3-kokeen, johon olisi tilaa niin et viitsis hihkaista meidän suuntaan  :-P