Tapakasvatus on ollut tämän päivän sana vaikka ehkä olisi parempi ettei näistä asioista kirjoittaisi mitään.. Kertoisi vain, että kaikki menee tosi kivasti eikä mitään ongelmia koskaan ole.... Ensin päivällä pihaan tulleen ruokasäkkikuorman kohdalla Tupla alkoi taas vahtia "saalistaan" ja lopulta nasautti Viski-rukkaan kiinni niin että karvat vain lensi. Siitä vetelin ihan surutta niin sanotusti pataan ja sain ehkä ensimmäistä kertaa Tuplan ihan oikeasti väistämään ruokasäkkejä ja varmasti minuakin. Että tätäkin pitää vaan kerta toisensa jälkeen Tuplan harrastaa, alkaa ihan kohta hermostuttaa tuo helvetin erinäisten asioiden vahtiminen. Milloin se on kauppakassi, milloin kuivamuonasäkit, milloin lelut, milloin autot. Siis milloin mikäkin, varsinaisesti sillä asialla ei tunnu olevan merkitystä, pääasia, että voi vahtia. Tuliskohan siitä hyvä mondio-ring koira - haluaisiko joku vaihtaa vaikka puutarhanhoito settiin - käytettykin käy?

Illalla Tupla teki vielä toistaan törkeämmän teon. Pölli mun iltapalaleivän sohvapöydältä ja AIVAN nenäni edestä. Tätä ei olekkaan tapahtunut sitten aikoihin. Nyt otti sitten hermon päähän aika tavalla ja juostiin piirileikkiä hetken aikaa, että sain varkaan kiinni. Pöllytyksen jälkeen roiskasin sen nurkkaan häpeämään.. Ja arvatkaa mitä se teki? Muina miehinä alkoi syödä suuhunsa jemmaamansa leipää . On se härski kaveri. Tovin rauhoituttuani otettiin sitten harjoituksia leivän kanssa ja alkoi jo naurattaa, kun Tupla väisteli leivän kohtaamista edes katseella.. Kiipesi sohvan reunustaakin niin korkealle kuin pystyi ja piti katseensa pois leivästä, ettei vaan iskisi kiusausta tehdä samaa temppua uudelleen.. Hassu, suloinen ja äärimmäisen raivostuttava niin halutessaan.

No niin, ollaan tehty muutakin kuin vain tapeltu. KÄytiin bh-kurssin jälkeen ottamassa ilmasuja Elovainion kauppakeskuksella. Tupla teki kolme perussettiä, tosin kaikissa maalimies vaihtoi paikkaa (kärrykatoksessa, metallihäkkyrän sisällä ja yksi ilmaisu ihan vain lakanan alla). Nyt tuntuu siltä, että mitä vaikeampi paikka sen terhakkaammin haukku tulee. Haastetta taitaa elämäänsä tuo pikku penneli kaivata.. monellakin eri tapaa . Palkkauksesta pitikin vielä kirjoittaa, että nyt täytyisi huolellisemmin miettiä tuon palkan antaminen. Tänään varsinkin viimeisellä se kävi niin nopeasti ja lujaa jalkapalloonsa kiinni, että tuosta voi seurata kyllä vielä ongelmia. Pieni kädenliike maalimieheltä saatta laukaista refleksin käydä kiinni ja todellakaan en halua sitä nyt vahvistaa - sattuneesta syystä. On syytä pitää huoli, että maalimies kehuisi ensin haukun päättymisen merkiksi, nousisi ylös piilosta ja antaisi vasta sitten pallon. Uskoakseni tämä ei vaikuta varsinaiseen ilmaisun laatuun, mutta selkeyttäisi tuota palkkaushetkeä vähän turvallisemmaksi.