Niin piti tehdä jälki Tuplalle sillä välin, kun Jouni oli tiputuksessa. Tai teinkin jäljen, mutta ihan uskomaton määrä variksia saapui nanosekunnissa jäähallin nurmikolle ja namit oli imetty parempiin suihin hetkessä - tai parempiin nokkiin. Ei mitään mahdollisuutta ottaa Tuplaa jälkihommiin... Eikä aika oikein antanut myöden etsiä parempaa paikkaa. Joten jäipä sit tekemättä.

Illalla otettiin vähän kuratottista koulun pihassa - ettei todellisuus syksyn ihanuudesta unohtuisi . Tuplalla vain perusasentoja, jossa yritin nyt katsoa etten palkkaisi vinoista. Lisäksi seuraamista siten, että namikäsi oli tyhjä - tätäkin täytyy vaan välillä kokeilla. Muuten ihan jees, mutta tuo alkupomppasu nyt tuntuu olevan enemmän kuin tapa.. Tuplalla myös käännöksiä vasempaan, jossa välillä käyttää takapäätään oikein voimalla, välillä taas ei. Ei taida rehveli tietää missä takapää aina liikkuu..  Otin myös vähän temppuja Viskillä ja YLLÄTYS YLLÄTYS Kiitoskin sai seuraamista ja jääviä. Se tuntui ihan hassun isolta ja kummalliselta tuossa sivulla .

Ja sisällä metallin pitoharjoitus jatkuu. Jees- se pitää jo useamman sekunnin nätisti ja paikoillaan ja irrotus käskystä.