Olen kaivanut tokotamineet esiin! Tähän ei ole mitään erityistä syytä (esim. EI olla ilmoittauduttu kokeeseen ;-)), mutta jotenkin on vain niiiin tylsää treenata tuota pk-tottista, ja ajattelin että kivaa vaihtelua koiralle ottaa välillä vähän muutakin - jota voi ihan hyvin vielä pihassakin treenata :-).

Ollaan testattu tunnaria, joka toimikin äärimmäisen hyvin. Ruutuun mentiin myös, ja siinäkään ei tauko ollut tehnyt tepposia vaan hyvin oli muistissa. OHjattu nouto olikin vähän hakusessa, sieltä tuotiin pariinkin otteeseen keskimmäistä kapulaa, kunnes muutaman helpotetun jälkeen alkoi muistua mieleen mitä ne suunnat olivatkaan. Kaukoja olen silloin tällöin lyhyillä matkoilla ottanutkin ihan vain "temppuiluina" ja siinä ei kumma kyllä ole tekniikka virheet kadonneet mihinkään :-p. Tunnarikapulat olivat hitusen menneet homeeseen, joten niitä pitäisi kyllä uusia hankkia, jos meinaa treenata. Ohjatun kapuloissakin on hieman kosteuden jättämiä merkkejä, mutta kyllä ne meille kelpaa :-o.

Joten Katille vinkki, jokos mennään tokoileen ;-)?

Barffauksesta.. edelleenkään ei mössö uppoa kokonaan, närpii sieltä täältä parhaat palat - erityisesti jos laitan lohenpaloja joukkoon. Siipiä menee, mutta nekin vähän pitkin hampain eikä kerrallaan kannata edes tarjota kuin yhtä. Joka tapauksessa ulosteesta on nyt tullut kiinteää papanaa, joten suunta on tuolta osin oikea :-o.