Voi veljet mikä tekstiviesti odotti hetki sitten kännykässäni!! Svantesta ON TULLUT AVA!!!!! TÄtä hetkeä on jo odoteltu tovi... melkein väittäisin, että Kati oli jo välillä menettää uskonsa ja toivonsa, että se pienoinen epäonni kääntyy mikä heitä on tämän valioitumisen kanssa heitellyt.. Mutta nyt se on totta!!!!!! Lähtölistalla oli myös maajoukkuelaisia, joka ei takuulla himmennä tämän nollavoiton arvoa. Nyt se on tehty, nyt on Kati aika hieman juhlistaa :-)). Lienee siis yhteisen lounaan aika - en kyllä muista kuka tarjoaa kenellekin.. :-). Muistaakseni yhteinen koirataipaleemme on alkanut jo vuonna 1991 (?) ja siitä alkaen me olemme tavanneet valioittaa koiramme _aina_ yhtäaikaa... joten laskuoppini mukaan se nyt sitten seuraavaksi on minun vuoroni ;-).

Huh. Sitten hakutreenieihin, joihin pääsin pitkästä aikaa tänään. Viski oli ihan suuuuper. Nenänavausta, kolme maalimiestä suorin palkoin ja tyhjiä jokunen. Lyhyesti sanottuna, Viski OLI taitava. Tyhjät hienot, löydöt hyvät ja ennenkaikkea se meininki millä tehtiin oli juuri sitä mitä haluan. Jess. Välillä näitäkin hetkiä :-).

Nilkka on röngten-kuvattu - ei tietenkään murtumaa. Nyt sitten odotellaan ortopedin kutsua (taas), kortisonia ei laiteta uudelleen, se kipeytti jalkani aika pahasti eikä sen laittaminen ole nyt järkevää. Magneettikuvat lienevät se seuraava etappi, vihdoin.