Näköjään sitä "täytyy" intoutua mukaan kaikenmaailman juttuihin, kuten nyt tähän blogihommaankin. No, eipä tämä kai huono homma ole laisinkaan. Ajattelin itseasiassa pitää tätä sellaisena Viskin ja minun muistilistanani, jota voisi hyödyntää vaikka nyt sitten harjoittelun suhteen.. En edes viitsi yrittää valehdella itselleni sanomalla, että tästä tulee meidän harjoituspäiväkirja, koska mä tiedän etten sellaista jaksa kuitenkaan ylläpitää - vaikkakin siitä voisi olla hyötyä! Mutta olisihan se hyvä, jos jotain jaksaisi harjoittelun lomassa kirjoitella ihan näin pysyvään formaattiin - tahtoo muistilaput ja vihkoset hukkua harjoitusrepun syövereihin.. Ans kattoo kuinka ämmän käy, voi olla etten jaksa olla niin innokas, kun alkujaan ajattelin.
31580.jpg
Niille, jotka ovat innostuneita kuulemaan mikä on Viski tai kuka on Pia, niin tässä pari sanaa. Viski on bordercollie uros Saint, syntynyt 10.11.2003. Ruotsin tuonti ja Viskin omistaa kennel Tending, minulla (siis Pia Pursiaisella) on ollut suuri onni saada olla Viskin ohjaajana, toisin sanoen Viski asustaa meillä. Viski on parin ensimmäisen elinvuotensa aikana ehtinyt puuhastella yhtä sun toista. Kilpailtu on siten, että yksi ykkönen on EVL.stä ja lisäksi bh-koe on käyty. Hakua ollaan treenattu pienestä asti, mutta kisaamaan ei olla vielä päästy. Agilitya ja paimennusta treenaillaan, mutta niissä ei vielä meriittejä (ei ainakaan julkaisukelpoisia) ole kertynyt. Ans katsoa mitä kilpailuvuosi 2006 tuo tullessaan, odotukset ovat kyllä ainakin toistaiseksi aika korkeat. Katsotaan miten meidän käy!
Niin, ja minusta sen verran, että koiria on ollut ennen Viskiäkin. Tällä hetkellä taloudessa on kaksi koiraa Viskin lisäksi, vanha rouva Impi 11v (dn FIN KVA HK3 Cäsarborg's Liguria) ja Kiitos 7v.(bptu FIN KVA JK3, agi3 Cäsarborg's Foxy Robert). Näiden lisäksi muistoissani elää ihka ensimmäinen oma koirani Otto (du FIN KVA HK3 VK3 Cäsarborg's Black Zakri)...
Ainiin, ja meidän kotona asustelee myös mieheni Jouni ja poikamme 12v Teemu.
Että se esittelyistä, katotaan miten blogikirjoittelu tästä etenee!