Käväisin päivällä esineruutu- ja tottistreeneissä Veetin ja Hannan kanssa. Tottiksessa lähinnä huomioitavaa edelleen sama vanha virsi, seuraaminen tosi levotonta, edistävää ja huonoa. Palkkailin tänään aika paljon nameilla pikku pätkistä, loppua kohden se tuntui hitusen auttavan ja paikka parani. Toinen selkeä ongelma (ei uusi juttu..) oli paikalla olo, Veetin läsnäolo on aivan liikaa Viskille ja paikalla olo on yhtä helv..iä. Kun jätin pallon Viskin taakse ja siirryin itsekin piiloon Viskin takapuolelle se tuntui auttavan parhaiten, täytyy nyt tuota takana oloa kokeilla muutaman kerran.

Esineruututreeni oli ihan pers...stä. Ruutu oli kisaruutu, ja esineet takakulmissa, takana keskellä ja keskellä ruutua. Eka esine nousi vasta lähempänä 4 minuuttia!! Viski kyllä ainakin näennäisesti etsi, muttei muka löytänyt, teki ruudussa kovasti jotain, mutta tuntui siltä että keskittyminen oikeaan tekemiseen oli kyllä hukassa. Kaksi seuraavaa esinettä löytyi sitten nopeammin, kunnes taas viimeinen vasemmassa takakulmassa oleva esine (puukon muovinen tuppi) oli ihan mahdoton, Viski irtaantui kyllä hyvin ja kävikin kulmassa useasti, muttei vaan saanut hajua - lopulta mun oli pakko mennä Viskin kanssa katsomaan mihin se esine oli piilotettu. Eikä sitä mihinkään oltu piilotettu, siellä se oli takakulmassa mutta Viskipä ei meinannut millään reagoida siihen, vaikka olimme siellä yhdessä "nostamassa" esinettä! Täytyy muistaa ottaa muovituppi uudelleen seuraavalla kerralla.

Tätä kirjoittaessani mulle tulee mieleen viime vuoden yksi esineruututreeni, jossa Viski ei nostanut millään muovista retkipulloa - meni vain ohi eikä ikäänkuin rekisteröinyt sitä esineeksi. Oliskohan tuon puukontupin kanssa voinut käydä samoin?

No, huono oli kuitenkin treenikerta :-(