Pääsiäismaanantaita vietettiin Ylökin hakupäivän merkeissä, kouluttajana Reece Nuutinen ja myös Jossu oli apuna koulutusvinkkejä antamassa. Oli mukava päivä vaikka vähän kylmä olikin :-).

Viskillä treeni, jossa vasen etukulma suora palkka (kaikilla tänään namit + lelut), oikea tyhjä, vasen umppariin suora. Tämän jälkeen tyhjiä muistaakseni kolme, josta viimeisellä Viskin piti takaisin tullessa saada haju ihan lähellä keskilinjaa olevasta maalimiestä - ei saanut hajua, kun tuli mun luokse. Tästä jatkettiin kuitenkin toiselle puolelle tyhjä, johon sama juttu- maalimies n. 15 m keskilinjasta ja toiveena, että Viski takaisin tullessa löytäisi maalimiehen. Nyt löysi ja ilme oli TOSI hämmästynyt :-)). Siitä jatkettiin muistaakseni taas kolme tyhjää ja sama juttu kolmannella tyhjällä, eli takaisin tullessa piti löytää maalimiehen keskilinjan läheisyydestä, mutta porhalsi vain mun luokse - sai maalimiehestä keskilinjalta hajun tai näköärsykkeen ja päästin sit siitä sen "karkaamaan" maalimiehelle, kun aluekin jo oli lopussa.
Risteilyt olivat tänään ihan jees, hyviä pistoja.

Tämän päivän treenin idea oli ensinnäkin hakea vähän noilta tyhjiltä painetta (ei tänään kyllä paineistunut yhtään), mutta myös yritettiin parantaa tuota, kun tulee pistolta pois niin mun mielestä nenä ei ole takaisin tullessa auki - ja näinhän asia tuli todettuakin, kun ei maalimiehiä pongannut. Treeni oli mun mielestä tosi hyvä ja jatkossakin aion ottaa noita "yllätys maalimiehiä" takaisin tullessa, mutta pyritään viemään ne aluksi kauemmaksi keskilinjalta, jotta Viskin olisi helpompi saada haju siitä. Nyt keskilinjan tai siis mun vetovoima on liian suuri ettei se noin läheltä keskilinjaa maalimiestä pongannut, uskoisin että tänään tehdyn kaltainen treeni auttaisi asiassa! Huomasin juuri puutteen, ettei me olla juurikaan treenattu näitä maalimiehiä, jotka ovat lähellä keskilinjaa!! Aina maalimies on löytynyt "menomatkalla", ja jollei ole löytynyt niin se on tarkoittanut tyhjää pistoa, josta Viski oma-aloitteisesti aina on tullut mun luokseni. Eli opittuahan tuo nyt on ja se pitää nyt saada korjattua siihen uskoon, että takaisin tullessakin pitää "tehdä töitä" ja ennenkaikkea nenä auki! Muutoin olen oikein tyytyävinen tämän päivän treeniin, alue jolla oltiin on AINA meille ollut tosi vaikea, kun on hyvin avonainen ja "tylsä". Tänään risteilyyn voi olla oikein tyytyväinen ja koira teki sen mitä osas. Tänään en halunnut kokeilla tyhjiä valepiiloja, niiden aika taas kyllä tulee, mutta ei tänään.