Keskiviikkoiltana otin pihassa treenit, jossa liikkeeinä kaikki muut paitsi ei paikalla olo ja hyppynouto. Liikkeistä palkkasin joka toisesta. Tarkoituksena oli ottaa yksinkertaisesti "vain" pidempi treeni ja palkkaustakin vähemmän. Lisäksi treenialuelle laitoin valmiiksi ruudun merkit, idarin merkit, ohjatun noudon kapuloineen ja tunnaritkin valmiiksi. Ja piha-alue ei häävin iso ole, eli roinaa oli kyllä aluueella.. treeni meni ihan älyttömän hyvin, ottaen vielä huomioon, että ruutuun mennessä matkalla oli kolme ohjatun noudon kapulaa, ja toisaalta ohjattu noudon kapula haettiin ihan ruudun vierestä! Olin tositositosi tyytyväinen Viskin suoritukseen! Ainoa missä jouduttiin korjaamaan suoritusta oli tunnari, kapulat oli aseteltu ruudun kanssa samalle "linjalle. Viski ei nähnyt siis kapuloiden viemistä, vaan ne oli valmiina. Käskyn saatuaan Viski singahti ruudun taakse ja viereen pyörimään ja etsimään. Etsi tosi pitkään ja kutsuin pois, en päästänyt sitä tunnarikapuloille vaikka oli tullessa menossa sinne. Otettiin liike kokonaan alusta. Ja uusintasuorituksena homma pelitti kuin Buick :-).
Tuota tunnaria täytyykin nyt hieman tarkkailla ettei vaan ottaisi tavaksi tehdä tuota virhettä, että lähdetään muina miehinä etsitmään tunnareita jostain tosi vaikeasta paikasta... Sama virhehän oli viime kisoissa, kun lähtikin ohjatun merkille.
Kokonaisuudessaan hieno treeni.

Helatorstaina käytiin aamusta katsomassa Eteläpuistossa agikisoja (olipa nastaa!!). Otin parkkipaikalla Viskin kanssa seuraamista. Siinä näkyi agikentän häiriö, mutta sain kuitenkin onnistuneitakin suorituksia aikaan, josta voitiin palkata. Tämän lisäksi otettiin idari, josta palkkasin jokaisesta asennosta - tämä hyvä. Myös metallinouto ilman estettä, tämäkin onnistunut ja hyvä suoritus.  Ja lopuksi kaukoissa pahin mahdollinen, eli koiran selkä agikentälle päin ja maasta istumaan nousu. Tämä onnistuikin hienosti ekalla kertaa ja siitä lensi pallo palkaksi ja treeni lopetettiin siihen. Ihan hyvä pikku treeni ja onnistuneita suorituksia Viskille melko kovassa häiriössä!