Nyt on sitten rotumestaruuksien jälkeen useammalla koiralla ripuli!! Voi jeesus, toivottavasti nyt Viski ei ollut sitten mikään tartuttaja - mä olen ollut ihan satavarma että Viskin vaivat johtuivat siitä Nutro-enegialisästä.. Nyt jo vähän emmin. Tänään on mm. Hannan Hui ripuloinut ja sbcakin forumilta löytyy kohtalotovereita lisää. Onneksi meillä kotona muut koirat ovat terveitä ( KOP KOP)!!

Mulla oli tänään omia koulutuksia ja ennen niiden alkua otin Viskille yhden esineen esineruudun (tänään piti vielä olla ihan lepopäivä eilisestä käsittelystä...). Sellainen hankala kallio-risukko paikka, kapea kaistale ja hyvin pieni esine n. 10 m päähän läehtyspaikasta hyvin piilotettuna varvikkoon. Olikin vaikea. Viski joutuis tekemään turhan pitkään töitä ennenkuin löysi, mutta kovasti se etsi ja etsi - työskenteli koko ajan aivan liian takana.

Tupla pääsi ottamaan yhden maalimiehen illan päätteeksi. Ei tuullut, joten eipä tuo penneli pahemmin reagoinut piiloutuneeseen äijään. Lopulta lähes törmäsi siihen ja voiiii kuinka iloinen löydöstään taas oli Pusu. Pennun kanssa ollaan vaihteeksi muutoin vain leikitty -jee omalla pihalla tuo aika hyvin lelun takaisin. Vähän myös namilla sivulle tuloja ja imutusta ollaan otettu. Siinäpä ne tärkeimmät. Illalla se taas sai sellaisen hepulin, että lopulta häkki heilahti... ei kukaan kestä sellaista juoksemista sisällä ja joka paikkaan kunnolla puremista, kun ei meinaa oikein rauhoittuakaan saati sitten tuossa hepulissa mikään lelu kelvata. Häkki on hyvä ja tehokas! Ihme on, että sinne päästyään hiljenee ja rupee nukkumaan. Liekö oppinut, että kun oikein riehuu niin pääsee nukkumaan..