Ja sunnuntaina otettiin taas vaihteeksi hakua. Viskille hyvin helppo treeni, ensin nenänavaus, sitten oikealta hajun haku ja vasemmalta hajut heti perään. Sitten lähetys ensin oikealle ja vasta lopuksi vasemmalle.. No, Viski tuumi toisin - yritti karata vasemmalle (sieltä se sai hajut jo lähes keskilinjalle, ja oli "viimeisin" hajumielikuva). Jouduin sen kolme kertaa lähettämään oikealle, ennenkuin suostui uskomaan ettei pääse vasemman puoleiselle äijälle - lopulta taittui mun tahtooni ja teki hyvän piston oikeallekin, josta siis suorapalkka äijä. Sitten vasemmalle lähetys, jonne yritti keskilinjalta karata, kutsuin pois.. Toisella yrittämällä lähetys oli suurinpiirtein kunnollinen, ja suora palkka äijähän tämäkin oli.
No, tulihan helppoon treeniin melko lailla sähläystä :-p. Viski tänään (kuten eilenkin) leikki taas oikein hyvin maalimiesten kanssa. En tiedä mikä tossa välissä tuli, kun leikkiminen oli vaikeaa.. Luulen, että johtui siitä, että melko peräkkäisissä treeneissä kaksi miespuolista vierasta äijää leikki Viskin kanssa vähän turhan rajusti ja Viski selkeästi vähän oudoksui heidän leikkitapaa, tämän jälkeen tuli muidenkin kanssa tuota oireilua leikkimisessä. Se on niiiiin raasu ja pieni, ettei sen kanssa saa miehet liian rajusti leikkiä :-7.

Haun jälkeen vielä esineet. Melko kisakokonoinen ruutu, kolme vierasta esinettä, kaikki takana. Viski oli  pätevä tänään, PAITSI sen asian suhteen, että kävi taas tarkistamassa edellisen nostopaikan ennenkuin jatkoi "seuraavalle" esineelle. Tuota taidan yrittää nyt kyllä kaistaletreenillä saada pois, tosi ärsyttävä tapa ja kisatilanteessa menee ihan turhaa aikaa tommoseen tarkisteluun. Kiitoksia taas treeneistä, oli kiva pitkästä aikaa ottaa myös esineet haun jälkeen!