Tänään treenailtiin vaihteeksi tokoa .

Viski nyt lähinnä hengaili mukana ja otti vähän seuraamista ja temppuja. Seuraamisen suhteen olen kyllä aika päiviä sitten menettänyt toivoni, kyllä se edistää ja nyt taas vaihteeksi myös painaa. Jos jotain hyvää niin kontakti on mainio niin käännöksissä kuin hlöryhmässäkin.. Mutta siihen se hyvä sitten jääkin.

Tupla otti itse asiassa kolmessa tai neljässäkin osiossa... Että tulihan taas tehtyä..

Ensin seuraamista, ihan jees. Tutussa hallissa pomppinen on vähän lievempää kuin esim. eilen Keravalla. Taas pari pysähdystä meni pitkäksi, jotka piti korjata - täytyy varmaan pysähdyksissä nyt muistaa vähän auttaa ettei menis "aina" pitkäksi. Luoksetuloa ilman apuria, eli istumisesta. Meni muutaman kerran istumisesta maihin, mutta sitten sain onnistumisiakin aikaan. Täytyy treenata.. ja treenata...ja treenata..

Toisessa setissä vähän kaukoja, jotka on aika singahtelua.. Kotona malttaa odottaa käskyjä, hallilla ei ollenkaan. Tekee liikettä liikkeen perään.. Yritin sitten vähän rauhoittaa menoa ja palkata myös odottamisesta...  Tumppu teki myös noudon, ensin vei kapulaa Hannalle, kun käveli just halliin sisään ... Toinen onnistui sitten vähän paremmin - molemmissa kuitenkin piti kiinni kapulasta kunnes annoin luvan tiputtaa! Kapulan pidot taas vähän hepposia, tein nyt ohjatun kapulalla sekä Hannan kapulalla. On se vaikeaa pitää sitä hemmetin kapulaa nätisti purematta suussa paikoillaan!

Kolmas setti taisikin pitää sisällään ensimmäistä kertaa ohjatun suuntia. Tupla ei osaa vielä seisoa paikoillaan, joten Hanna piti kiinni merkin takana ja sitten kontaktista minuun (eli ei lelun tuijottamisesta) sai vielä nami palkan ja uuden kontaktin jälkeen pääsi lelulle suuntakäskyn ja käsimerkin myötä. Tässä setissä myös muutama luoksetulon eteentuleminen, lisäksi sivulle siirtymisiä erikseen. Sivulle siirtymisissä haukahti yhden kerran .. hmm.. toivottovasti oli vahinko! Sivulle siirtymisissä nyt teki muutaman kerran jo näpsäkämmin pienellä kaarroksella, tähän asti on tehnyt vähän turhan kömpelön ja ison kaarroksen. Mutta ehkä sekin siitä.

Neljäs setti olikin sitten vielä vuorossa, kun Veikka teki meidän kanssa pk-ilmoittautumisen ja lisäksi tokon luoksepäästävyys. Molemmat hyvin.

Ja jottei päivä jäisi lyhyeksi Tuplan treenien suhteen niin pihalla vielä parit haukutukset.. Nyt olikin vähän sählinki tuulella, haukkui kyllä hyvin, kun vaan alkuun pääsi.

Tässä kuvasatoa päivän treeneistä, kiitos Taina!

Tässä vähän kaukojen alkeita:

Ja sitten noudetaan

Ja tullaan luokse -tai ainakin ollaan lähtövalmiina

Ja vähän haukutaankin