Ennen hakutreenejä Viski pääsi pitkästä aikaa tarkkuuden kimppuun. Hyvin ja tarkasti kävi ruutua läpi ja reagoi esineeseen hyvin ja tuonti sekä luovutus erinomaisen kauniisti. Hyvä paksu-puppe! Viski oli mukana myös hakualueen tallauksessa ja sai jälleen löytää etukulmaan kadonneen Katin. Tämä on varmasti Viskin mielestä hakutreeniä parhaimmillaan .

Tumppu teki jälleen kaksi hajuhakua, molemmat maalimiehet ihan sivurajalla "normaalissa piilossa" ja lähetys lähes keskilinjalta. Hyvin meni molemmat.  Alueelle tultaessa Tupla piipittää nyt jonkun verran, samoin toiselle hajuhaulle lähtiessä pääsi vingahdus. Innoissaanhan se on kuin pieni eläin vain voi olla.. Lumi maassa aiheutti taas sen, että mielestäni oli vähän turhan alhaalla sen nenä, mutta kuitenkin molemmat äijät se reagoi ilmavainulla. Täytyy vaan pitää huoli siitä ettei pääse jäljestämällä mihinkään niin eipä tule vahingossakaan vahvistettua tuota käytöstä. Mutta kovin kivaa sen kanssa tuo hakuilu nyt on.

Lopuksi Into ja Tupla löysi jonkun yhtenäisen ihanan bc-siteen. Siellä painatettiin metsässä niin että kuuset soi - Into edellä ja Tupla perässä. Ja korostettakoot, että ihan ystävällisimielestä leikkiä tuo oli .