Tiistaina pyörähdettiin Ylöjärven jäähallin parkkiksella tokoilemassa. Olihan nastaa, paitsi että kävi hyytävän kylmä tuuli - seuraavalla kerralla tuolla treenatessa pitää muistaa pukeutua huomattavasti tukevammin! Treenit sujui Viskiltä aikas hyvin vaikka toki aina korjattavaakin on. Edelleen pitää tehdä töitä ruudun kanssa, nyt kun olen saanut sen menemään suoraan etureunasta nätisti ruutuun (oli siis ongelmana sivureunasta sisäänmeneminen) niin nyt pitäisi sitten alkaa taas kerran tarkentamaan sitä oikeata ruudussa "olopaikkaa". No, toki kun on kohtuullisen vauhdikas sisäänmeno ja jäinen alusta niin pysäytys ei välttämättä ole kaikista helpointa.. Seliseli.
Ja tunnarissa taas tökittiin nenällä "varmuuden vuoksi" vääriäkin palikoita - perhana. Täytynee taas palataa siihen, että otetaan paljon paljon kapuloita ja ne on vain pakko rauhassa käydä läpi, ei ole oikotietä onneen. Onneksi Viski ei nyt nostele niitä vääriä, mutta pienestä sekin on kiinni, joten syytä tuolle ongelmalle on ehdottomasti tehdä jotain, tai ainakin yrittää tehdä. Ohjattu nouto tuntuisi nyt pelittävän, toki siinäkin voisi nyt sitten keskittyä loppuasennon parantamiseen - lienee tyypillinen virhe se, että luovutusasento tuppaa olemaan hitusen vino siihen suuntaan mistä kapula on tuotu? No, joka tapauksessa nyt ollaan paljon otettu ohjattua noutoa ilman luovutusta, eli heti kun oikea kapula on napattu niin palkka esiin ja leikiksi. Tällä olen saanut varmuutta siihen itse asiaan, eli nopeaan ja "varmaan" (heh, Viskin kanssa sana varma kuulostaa vähän optimistiselta) suunnan ottamiseen, mutta toki nyt on sitten taas aika ottaa useammin koko liikettäkin. Tarkemmin kun asiaa ajattelee niin koko talvi ollaan treenattu vain yksittäisiä liikkeiden osia, ei niinkään koko liikkeitä loppuun asti. Joo-o, hyvä huomio ja muistutus siitä, että kisakausi lähenee ja kokonaisia liikkeitäkin täytynee taas ottaa mukaan kuvioihin.
Mitäs muuta, no hienoa oli se, että meille vieraamman koiran eli sakemanni Nallen läsnäolo ja treenaus ei haitannut tahtia - jippii, ehkä tämäkin ongelma on iän ja kokemuksen myötä menossa ohi ? Tosi hyvä, että saadaan treeneihin tälläisiä vierailevia tähtiä aina välillä mukaan :-).

Ainiin, pakko kertoa kuinka hupsu otus tuo Viski on. Aamulla kun lähdin silmät sikkurassa koirien kanssa lenkille ja muutenkin kello 06.00 ei oma olotila ole kaikista aurinkoisin. No, koirat pihaan ja unenpöpperössä remmit mukaan ja menoksi. Ja Viskillä kierrokset heti täysillä, nappas rappusilla olleen auton lasinpesunestekanisterin suuhunsa (kantoi siitä kahvaosasta) ja hulluna muristen juoksi se kanisteri suussa ja käytännössä katsoen kanisteri silmien edessä pitkin pihaa törmäillen lumipenkkaan ja kuistin pylvääseen. Ja eikun vauhtia ja ääntä lisää. Kyllä väkisinkin alkoi naurattaa. gallerypic.php?id=32391