Tänään metsäpuuhasteltiin Kangasalla - kiitos seurasta Hanna ja Heidi!

Tässä kooste:

Viski teki esineet -kolme erinomaisesti. Viski sai myös janan + sen päätteeksi yhden kepin. Hyvin. Viski pääsi vähän metsätielle juoksentelemaan auton kanssa - ei tykännyt. Lisäksi uintireissu oli tiedossa illan lopuksi - superia, tuumaa Viski.

Tupla ensin esineet. On poika varsin itsenäine esineruutuilija. Taitaa tuumia, että mä voin istua mukavasti vaikka autolla, se tuo kyllä esineet. No, kaipa se näinkin käy... Vaan ihan oikeasti en tiedä kuinka pahaksi tämä itsenäinen työskentely vielä pääsee.. pitäisiköhän siihen nyt puuttua, vai vaan nautiskella, että kyllä se osaa...

Sitten jälki. Hanna teki meille ihan haastavan ja riittävän pitkän jäljen. Maastona vähän suopursua ja paljon varvikkoa. Kulmia ja haastetta. Tupla sinällään ajoi jäljen ihan ok, kulmissa sääti ja joutui kovasti työstämään, että selvityi itse. Ja selviytyhän se, eipä se paljon apuja kysele. Mutta ne kepit... TASAN YHDEN kepin nosti kuten piti. Muut sitten huristeltiin iloisesti ohitse. Voi perse. Ehkä nyt voi todeta, että orastava ongelma on nyt aito ongelma - eikun haaste. Tuplalle tämä taisi olla nyt kolmas vieraan tekemä jälki, joten tokikaan kokemusta ei ihan hirveästi vielä ole. Mutta joo..syytä saada lisää kokemuksia - paljon.

Treenien lopuksi Tupla huitasi muutaman kilsan autojuoksuttelua. Sen mielestä se on ihan oikeasti tosi nastaa!

Ennen maastoja piipahdin Kyötikkälän kentällä. Tuplan kanssa testattiin a-estettä. Ensin loiva, joka hyviin. Sitten vaan täyskorkea ja hyvä ettei lähtenyt henki koiralta. Jostain syystä Tupla hyppäsi aivan ylhäältä alas ja samalla katsoi minuun ikäänkuin taakse. Perhana vieköön. Aika tälli taisi tulla kyljelle, kun tuli alas. Voi hitto. Pakko oli ottaa vielä uusiksi, vähän rauhallisemmin, ettei jäänyt mitään pahoja muistikuvia. Hyvin meni ja sain rauhallisesti sen myös alas. Otin myös tokohypyn, kun sellainen oli kentällä. Ei mitään ihmeitä. Lisäksi seuraamista ja vähän palloleikkiä (ettei toi motivaatio pääse hiipumaan ).

Ilta oli pitkä ja antoisa, vaikka tietysti paska fiilis jäi tosta keppihommasta. Mutta no, tietääpä mitä treenata.. jos nyt se oli mitenkään epäselvää.