Sunnuntaiaamupäivä menikin mukavan syksyisessä, mutta kauniissa säässä hakuillen. Ja kivaa oli vaikka aikaa saatiin taas vierähtämään monta tuntia :-o.

VIskille nenän avaus, oikealle etukulmaan (alueen sivurajan yli ja aluetta eteenpäin n. 10 m) suora palkka äijä, tähän muutoin hyvä löytö, mutta tais pongata menojäljet.. Sitten vasen etukulma tyhjä, johon oikein kaunis oppikirja pisto :-). OIkealle taas alueen sivurajasta ylitse ilmaisu äijä, johon taas tarjottiin irtorullaa, mutta otti kiintorullan.. Ja tiputti sen perk...le tosi kaukana minusta keskilinjalle (tuli hienosti aluetta eteenpäin ilmaisun...kerrankin :-p), joten se sitten uusiksi. Ja tällä kertaa kelpasi irtorullat, nyt tuotiin rulla jo sentäs jalkoihin asti.. Tämä äijä ei antanutkaan heti palkkaa vaan vasta, kun siirryttiin piilolta yhdessä keskilinjalle. Sitten toiselle puolelle suora palkka löytö, tämä myöskin hyvä. Vielä oikealle tosi syvälle äijä, jonka VIpatus taitavasati löysi ja suora palkka. Tämä äijä (Kati yllättäen arvottiin tähän ;-)) sitten juoksikin lelun kanssa Viskiä "pakoon" keskilinjalle ja siitä yli toiseen takakulmaan. Tämä nostattikin Viskiä niin paljon että meinas ihan karatakin minulta :-).

Oli hyvät treenit, Viski tuntui tosi kivalta ja motivoituneelta hommaan. Kiva! Näitä lisää :-) niin alkaa omakin motivaatio taas löytyä ihan itsestään..