Viski pääsi Katin kanssa kiitelemään, aikataulu oli vähän tiukka, kun navettavuoro alkoi klo 17 ja mun piti olla jo klo 18 Mutalassa torstaitottiksia vetämässä. Mutta hyvinhän Kati ja Vipsu ehti silti huitaista lähes puolen tunnin treenit ja minäkin vielä ehdin lenkittää koiran treenien jälkeen. Treenit meni oikeastaan ihan kivasti, jopa osittain yllättävänkin kivasti. Yksi hyppykuvio tuotti ongelmia, mutta oikeastaan muuta ihmeellisempää ei sitten ollutkaan. Tai no olipa: MUURI! Sieltä roiskittiin taas palikoita alas, Viski suorastaan otti tukea muurin päältä ja palat lentelivät sikinsokin. Tästähän meinaa tulla tapa :-O

Torstaitottiksissa mun oli tarkoitus Viskilläkin jossain välissä vähän treenata, mutta oli niiiin kylmä ja koiria paljon etten sitten jaksanutkaa kaivaa Viskiä ja tarvikkeita autosta :-/.

Huomenna on viimeinen Ina työpäiväni.. Kuudentoista vuoden jälkeen on aika siirtyä uusiin haasteisiin. Olo on nyt tällä hetkellä aika haikea, jotenkin huomista "viimeistä" päivää odottaa ahdistunein mielin, Inaan jää kuitenkin paljon hienoja muistoja, ihania ihmisiä ... Mutta toisaalta, sitten heti maanantaina minua odottaa uudet mielenkiintoiset haasteet Tampereen Puhelimella, joten eipä tässä todellakaan murheeseen ole aihetta - päinvastoin!