Tupla pääsi tänään hakuileen. Kolme hajuhakua, kaikki ns täydessä mitassa. Kaksi ekaa taas jouduin hakemaan melko läheltä, että rekisteröi varmasti maalimiehen, kolmannen paikallisti jo selkeästi kauempaa. LÄhetykset kaikki hyviä ja suoria. Palkkana luonnollisesti pallot ja namia. Namitkin kelpasivat hyvin! Hajuhauissa Tupla on vielä turhan levoton. Sen pitäisi pystyä hakemaan ja "analysoimaan" tuulta tehokkaammin, nyt se pongaa hajun melko hyvin vastatuulesta, mutta jos tuuli pyörii tai on myötäinen on Tuplalla edelleen vaikeuksia. Silloin joutuu kyllä hakemaan hajun ihan läheltä. Niin, alue oli jälleen tänäänkin tallaamaton.

Palkkauksessa se käy jotenkin vähän turhan kierroksilla, läähättää kieli poskella. Maalimiehet ovat nyt tuoneet kahden pallon leikillä sitä pois, ottaahan se koville tietty.. Yhdellä pallolla sitä ei kyllä pahemmin metsästä kuljetella, ja toisaalta haluan kyllä vahvistaa vielä tuota maalimiehen roolia. No, ehkä tässäkin voisi eri palkkausversioita kokeilla.

Siirryttiin vielä lopuksi vähän toiseen kohtaan metsikköä ja otettiin ilmaisut. Tuplalle pari pahvilaatikko umpparia, ihan hyvin haukuttu! Sitten yksi ilmaisu siten, että pahvilaatikko jäi hämyksi matkalle, tämäkin hyvin. Loppuun vielä sellainen ihan uusi ilmiö, että maalimies istui puun rungolla kantoa vasten selkä meihin päin. Hyvin Tupla pystyi myös sen haukkumaan ja ihme kyllä, ei edes kiertänyt kannon toiselle puolelle kasvojen suuntaan.

Hakuilut jatkuvat lauantaina Keuruulla! Kivaa!