Tänään pykättiin kasaan pienet hakutreenit - jee! Tupla oli eri pätevä pieni hakukoiran alku. Kaksi hajunhakua siten, että palasin ihan vähän taaksepäin ennen lähetystä. Ja hienosti pongas maalimiehen hajuhaussa sekä sitten lähetyksessä meni hyvin ja vauhdikkaasti suoraan maalimiehelle (lue : Päälle..). Taas ensin nakkeja muutama ja sen jälkeen kahden pallon leikit. Pallot kävivät taas niiiiin syvällä kurkussa, että.. Oliskohan nyt syytä uskoa, että noi pallot on vauvapallot ja hankkia uudet isommat ennenkuin käy vahinko?

Autoilla otettiin vielä erikseen haukuttamista. Nämä menivät yhtä haukkusarjaa lukuun ottamatta hyvin. Tuo yksi haukku ei oikein meinannut lähteä alkuun, en tiedä miksi. Mullahan on nyt se logiikka ettei maalimies auta haukkuessa käytännössä yhtään vaan pennun pitäisi oivaltaa itse mistä on kyse. Ja hyvin nopeasti se tarjoaakin haukkua, mutta tuossa yhden kohdalla niin ei vain jostain syystä käynyt. No, tälläistä tämä kai on 15 viikkoisen kanssa... Kun pidempi haukkusarja tulee niin Tuplalla on hirmu vaativa haukku, siinä on sellaista rytmiä ja oikeaa otetta kuin haukussa pitäisikin olla. Silti tämä haukkuminen toistaiseksi epäilyttää kovasti, mutta kuten sanottua, edelleenkin tämä on kokeilua ja päätökset tehdään myöhemmin.

Huomenna olisikin sitten Procaniksella Ylökkin tokopäivä. Olin ensin aikeissa mennä Viskin kanssa, mutta nyt Tupla pääseekin treenaamaan. Mitähän se ottaisi...olisko seuraamista ja sivulle tuloa - ainiin, eihän me muuta osatakkaan :-D. VIski oli tänäänkin metsässä vain tallaamassa, koska tuo takapään käyttö ei ole edelleenkään normaalia. Se liikkuu kyllä jo ihan hyvällä vauhdilla, mutta jotenkin tehottomasti. Joten, edelleen se vain lepuuttelee ja keräilee voimia ehkä ensi kevääseen..