Haukku Apilan kurssin  jälkeen huitastiin Tumpun kanssa pikkuiset treenit. Ensin noutoa. Sekä metskulla että puulla. Vauhti ei ole nyt taaskaan kovin hurja, joten tuossa on paljon treenatttavaa. Luovutusasento on hyvä ja pitää rauhassa niin metallia kuin puutakin. TÄytyskin taas ottaa sisälle yksi tunnari ja tehdä silläkin pito- ja tuontiharjoituksia erikseen.

Otettiin seuraamista ilman perusasento lähtöjä eli lennosta. Näin saan sen pään heti oikein asentoon ja otettua pidempiä pätkiä. Muutama pätkä tehtiin nyt ilman namiakin, oho. Vähän on sellainen tuntuma, että meinaa alkaa painaa, mutta sitten taas välillä ei paina. Täytyy tarkkailla tilannetta...

Tehtiin myös hyppy kertaalleen, meni niin hyvin etten uusinut. Seisomista otettiin erikseen, siis paikalla pysymistä. Hyvin pysyy, kun on pallo maassa . Loppuun parit hallin mittaiset luoksetulot, jossa piti malttaa istua paikoillaan ihan itse. Hyvin pysyi ja ihan hyvin tuli!

Kursseistani alkoikin nyt sitten viimeinen kurssi tällä tietoa. Sitten pidän kevään ja kesän taukoa, ainakin näillä näkymin. Alkaa jo vähän puutua, kun elokuusta asti on pitänyt viikottain kursseja ja muutenkin kisakausi alkaa itsellä lähestyä..  Kieliikö puutumisesta vai ihan jostain muusta, mutta tänään sanoin koulutettavalle noudon pitoharjoituksessa, että kun ottaa suihin niin palkkaa . Voi kauheeta, onneksi oli tuttu koulutettava .