Vettä sataa kun Esterin p.... Joten aika märkää touhua oli aamupäivän hakuilut, onneksi oli jälleen hyvin pienet ja tehokkaat treenit..

Tupla teki kaksi hajuhakua, ekassa pieni kämmi, kun maalimies olikin ykkösmerkin sijasta kakkosmerkillä. Hajuhaku uusiksi, mutta hyvin Tupla tässä reagoi ja lähetyskin hyvin. Toisella Tumppu oli heti alusta alkaen vähän sählinki fiiliksellä, sellainen "nyt heti kaikki tänne"-meininki. En oikein saanut varmuutta hajuhaussakaan, että saiko se hajua vai ei, jouduimme menemään ihan lähellä maalimiestä varmuuden vuoksi. Takaisin lähetyspaikkaan tullessa Tumppu oli edelleen "kaikki tänne heti"-fiiliksellä ja lähetyksen jälkeen lähti suikkelehtimaan ihan miten sattuu ja minne sattuu. Eli sama kuin viime kerralla, silloin epäonnistui ensimmäinen, nyt toinen ... hmm... Ei auttanut kuin ottaa hajuhaku uudelleen ja varmistua entistä paremmin, että se on tietoinen maalimiehen sijainnista. Tämä sitten onnistui hyvin.  Vähän jäi kaivelemaan toi sen fiilis. Ihan liian vilkasta ja rauhatonta, pitäisi olla keskittyneempi ja rauhallisempi.

Lopuksi autoilla otettiin Tuplalle haukkuja. Ihan hyvin jälleen ihan vieraalle ihmisille. Pallo vieläkin osittain näkyvillä, mutta katsekontaktia ei saa koiraan ottaa. Hyviä haukkuja, sarjaa pystyi kepeästi jatkamaan yli 20 haukun, joskaan nyt ei ole tuo määrä varsinaisesti se olennaisin asia. Enemmän haluan keskittyä siihen miltä haukku kuulostaa ja pyrkiä palkkaamaan vain siitä oikean tyyppisestä, intensiivisestä haukusta. Kunpa jaksaisi ottaa erikseen ilmaisuharjoituksia kotipihassakin, voisi alkaa jo kokeilla pallon kokonaan piiloon laittamista jne.

Tokon PM-kisoissa Suomella nyt kaksoisjohto (Lentsu ja Christa tasapisteissä!!) - eikä ketään muita paitsi Sina vielä menemättä!! ON NE taitavia!!!!! Mahtavia!