Viski pääsi tänään Piiran käsittelyyn pitkästä aikaa. Täytyy sanoa, että entistä vahvemmin olen vannoutunut hänen ammattitaidostaan ja kyvyistään. Viskillä oli kyljet varsin kireällä ja sitä myötä taas ryhtikin oli toispuoleinen. Nyt selkeästi etupäästä aiheutui tämä "kieroutuma", mutta kuinka ollankaan, jälleen tunnin käsittelyn jälkeen koira oli aivan suora ja rento! Viskillä on mitä ilmeisemmin taipumusta tuohon etupään jumittamiseen (erityisesti agility...), siihen toki auttaa hyvät verryttelyt, venyttelyt ja taivuttelut molemmin puolin kehoa. Ja se perinteinen pyörälenkki ravaamalla. Mitä ihmeellisiä hoito-ohjeita ei nyt tullut, kunhan vain jatkossakin muistamme tehdä hyvin ja entistä paremmin "kotiläksymme".

Viski oli aivan erilainen tänään käsittelyssä kuin aiemmin. Viski otti vastaan hoidon erinomaisesti, ei jäpittänyt vastaan kuten tavallista. Se lähes nukahti käsittelyyn ja koko keho reagoi oikein ja kireys antoi helposti periksi. Kuona-aineita tuntui kehossa olevan väehmmän kuin aiemmin, lisäksi koko elimistö tuntui rennommalta ja joustavammalta. Lihaksistokin sai kiitosta ensimmäistä kertaa. Siinä tuumittiin, että onpa koirassa tapahtunut paljon muutoksia sitten viime kerran, kunnes uskoaksemme löysimme "syyn" muutoksiin - barffaus!! No, ei teidän muiden tarvitse näihin uskoa, riittää, että minä uskon :-).

Pihaan päästyään Viski otti lempipihalelunsa ja juoksi se suussa ympäri pihamaata - melkein kuin lehmät talven jäljiltä ensimmäistä kertaa kesälaitumella ;-D. Huomenna on vielä lepopäivä (menen TamUn peliin), mutta torstaina sitten yritetään hakutreenejä.
823771.jpg

823784.jpg