Perjantai-iltaisin klo 21 alkaen meille Ylökkiläisillä on mahdollisuus maneesitokovuoroon. Eilen oltiin siellä ensimmäistä kertaa, porukkaa oli vähän paikalla, mutta saatiin ihan hyvät treenit ja kerittiin vielä ottamaan ihan pikkuisen agilityakin..
Viskillä seuraamista - kävi ihan kierroksilla, koska maneesi on "agilitypaikka" ja kierrokset olivat katossa. Häiriökoira Myytti aiheutti myös roolinsa mukaisesti häiriötä, josta parikin kertaa napautin Viskiä. Tämä korjas hyvin kontaktin, mutta nosti kierroksia entuudestaan. Seuraaminen oli edistävää ja painoi _tosi_ paljon mua vasten. Ensi kerralla otan seuraamista ilman häiriökoiraa, sillä maneesi aiheuttaa nyt alkuunsa ihan itsessään riittävästi "häiriötä". Lisäksi luoksetulo, joka oli vauhdikas, tästä suoraan vain vauhdista palkka (pikku hiljaa alkaa se pienikin vauhdin hidastus keskivaiheilla katoamaan, joka on siis tokon luoksetulon jäänteitä). Otin vielä 2 kgn noudon (ilman heittoa) ja se oli ihan ok.
Sitten paikalla olo ja häiriökoira Myytti taas toteutti roolinsa hyvin :-). Parikin kertaa Viski siirsi tassunsa kentälle päin, ja tämähän on nykyään kiellettyä, josta seuraa nokkapokkaa. Pariin otteeseen siis jouduin tämän toistamaan, kunnes koira jähmettyi paikoilleen. Jopa noudossa Viski oli kuin patsas!! Tai oikeastaan ei ollut, sillä ensimmäistä kertaa se väisti päänsä toiseen suuntaan noudon heiton kohdalla - jippiii, olisiko nämä ensimmäisiä merkkejä "alistumisesta" paikalla oloon!!?? Nytkin palkkasin tosi lyhyin väliajoin ja aina palkkakin tapahtuu alistavasti, eli pään päältä silittämällä ja namin antaminen. Ja kun oltiin riittävän rauhallisia ja "patsaina", vapautin (perusasennon kautta!) Viskin takana olevalle pallolle.

Tänään juhlitaan Ninalla ja Petellä T-juhlia: Ninan ja Tepsun SM-pronssia, Toivon ja Annen SM-kultaa sekä KVA.ta ja vielä Viskin TVA.kin menee samoilla juhlilla!