Sunnuntaina leirillä otin kuin otinkin Viskillä treenin, vaikka aluksi ajattelin jättää väliin.. No, ahneellahan on tunnetusti kakkainen loppu. Vaan ei tällä kertaa :-P. Otin pienen treenin, mutta ihan oli "pakko" ottaa sillä maasto oli mielenkiintoinen ja haastava (toinen puoli kalliomaista lievää nousua ja toinen puoli suota ja koivikkoa). Molempiin etukulmiin taas eteenpäin siirtyvät äijät ja hei huudoilla siten, että ensin heit kakkoselta ja sitten ykkös äijältä, ja siis ykkös äijä nostettiin toki ensin. Molemmat suoria palkkoja ja molemmat menivät hienosti. Sitten yksi tyhjä joka oli VIskille tyypillinen _oikea_ suoritus. Tämän jälkeen hei huudolla taas siirtyvä äijä, johon ilmaisu (taas se makupala ensin kädestä) ja tässäkään ei mitään moitittavaa. Sitten viimeinen vielä eteenpäin siirtyvä äijä, joka ei ollut ihan 50 metrissä ja tämäkin hyvä löytö (joskin Viski kyllä oikaisi tälle, lienee saanut tuulesta hajun).

En oikein ymmärrä, tällä kertaa leiri viikonloppu ei tuntunut vaikuttavan Viskiin negatiivisesti (kuten toukokuun alussa Ekybelgien leirillä teki..) ja molemmat tämän viikonlopun toki helpohkot treenit menivät ihan nappiin, eikä minkäänlaista epäröintiä esim. rullan kanssa ollut.... Enpä nyt oikein tiedä mitä sanoa, täytyy keskiviikon lääkärireissun jälkeen pohtia tilannetta uudelleen :-o.  Tavallaan nyt on hyvä, että ensi viikonloppuna pääsen jälleen vieraille maalimiehelle ja vieraalle alueelle, kun tiedossa on Ulvilassa yhden päivän hakuleiri, josko se keikka selventäisi asiaa yhtään eteenpäin..

Intoliinihan oli minulla mukana leirillä ja voih, olenko koskaan sanonut että se on IHQU ?? Se on kerrassaan reipas, iloinen ja ihana. Into taisi leirillä saada aikasmonta ihailijaakin itselleen, sen verran suloinen kaveri se on.

Vieltä tätäkin kautta lähetetään iiiiiisssssot onnittelut Tiitille ja Hannalle, joiden neljäs hakukisa tuotti NELJÄNNEN ykköstuloksen ja näin ollaan viittä vaille valiojuhlista :-D. Paljon onnea Hanna hienostai tehdystä työstä!