Ensin esineruutua Viskillä, täysmittainen ruutu ja takakulmissa sekä edessä keskellä esineet. Kaksi ekaa esinettä (oikea takaa ja edestä keskeltä) tuli tosi nopsasti, viimeistä vasemmalta takaa jouduttiin vähän työstään. Viskillä on toisinaan sellainen typerä tapa, että jos ei heti nouse esine, se ikäänkuin latistuu ja alkaakysellä multa apuja näennäisesti, eli tulee etualueelle ruutua ja liikkuu hitaasti samalla katsellen mua. Tähän helpoiten auttaa se, että tehdään vain lähetys uusiksi. Mutta tyhmä tapa.. No, tuota se tänään kuitenkin teki kahden ekan noston jälkeen. Onneksi se kolmaskin sieltä löytyi suht helposti ettei tarvinnut alkaa hermoja menettää....

Viski teki myös paikka makuun tottissessiossa. Huono. Ei malttanut millään pitää kunnolla päätä alkuunsa maassa, kun Hui aloitti treenit. Mutta rauhoittu sitten, kun muutaman kerran käskytin uudelleen. Plääh. Palkkana vain namit masun alla, ja siitä sitten autoon.

Tupla teki haukkuharjoitusta. VÄlillä vähän säätäen... se oli jotenkin taas aika kierroksilla ja ehti haukkujen lomassa pyöriä itsensä ympäri ja myös harjoittaa puunharvennushommia.. Noin periaatteessa kuitenkin se haukku raikaa hyvin, mutta noi sijaistoiminnot pitäisi saada pois. Ne on nyt tullut, kun on vähän vaikeutettu tätä haukkumista (pallo piilossa jne.). Muutaman kerran myös menin ihan maalimiehen viereen ja nämä sujuivat häiriöittä. Pitää tehdä nyt paljon tuota lähestymisharjoitustakin, ettei Tumppu kiinnittäisi minuun mitään huomiota. Auttaa sitten tulevaisuudessa, jos tuo haukku ilmaisutavaksi jää.

Tottiksessa Tumpulle ensin ampumiset - ei reaktiota. Sitten hieno ja suora luoksetulo. Vauhtinoudot myös tänään hyvin vaikka otin tuonnin aika loppuun asti (en edelleenkään siis IHAN loppuun asti - niitäkin pitäisi jo vain rohkeasti yrittää..). Tuplalla on tapana ottaa kapula siten, että menee ensin kapulan taakse ja vasta sitten ottaa sen suuhun. Näyttää nyt vielä vähän hitaalta tavalta, mutta luulen että en aiokkaan sitä muuttaa, koska tuosta tavasta olisi kyllä etua.. Muutoin vauhtia mielestäni on ihan hyvin, olkoonkin että Tuplan juokseminen on tällä hetkellä aika koomista, jotenkin se on sellaista koikkelehtimista enemmän kuin voimakasta liikkumista... Tehtiin myös seuraamista. Hanna huomasi, että on alkanut nyt käyttää häntäänsä "tunnistimena " minun suuntaan, eli kääntää sen mun jalkojen taakse. Hyvä! Tuolla keinoin ei ainakaan auraamista tule! Muutonkin nyt saatiin hyvät pikku seuraamiset aikaan. Haluaisin, että Tumpun pää on jalkani vierellä kääntyneenä minuun päin ja tietysti siis katsekontaktiin, etupää ei saisi olla jalan edessä. Eikä pää saisi myöskään painaa jalkaani. Vaikeata välillä, mutta auttaa, kun edes itse osaa päättää miltä haluaa seuraamisen näyttävän.

Olihan taas mukavat treenisessiot!