Viski pääsi tänään kokeilemaan vesiterapiaa kuntoutusmuotona. Viskin mielestä vesiallas oli vähintäänkin epäilyttävä, mutta tietysti rohkeana ja kilttinä poikana sinne meni, kun kerran käskettiin. Alkuunsa Viski oli hyvin hämillään moisesta touhusta ja liikkuminen oli melkoisen jännittynyttä ja pomppoilevaa. Kun löydettiin matosta oikea nopeus Viskille (melko rauhallinen, että pystyi hyvin kävelemään) ja veden korkeus sopivaksi niin jo alkoi Viskikin rauhoittua ja pystyi liikkumaan hyvin. Viski sai kävellä altaassa 2x10 minuuttia ja aika puhki poika oli tuon jälkeen. Mutta ei niin puhki ettei päässyt tekemään aikamoiset temput... Viski kääntyi altaassa ympäri ja ennenkuin Elinan kanssa tajuttiin edes kissaa sanoa niin Viski oli HYPÄNNYT altaan päädystä ulos!! Huhhuh. Se allas nimittäin on melkoisen korkea ja tietysti polvivaivaisen kanssa ei paras mahdollinen temppu. Elinakaan ei osannut edes aavistella moista temppua, saati minä, nimittäin kukaan ei ole koskaan ennen hypännyt altaasta ulos!! Saati sitten tuollainen pieni rääpäle... No, kevyesti loikkas eikä näyttänyt sattuvan mihinkään....

Vesikävelyn jälkeen Elina teki vielä pienen tsekkauksen kroppaan. Ristiselässä oli jumi, joka aukesi. Terveen takajalan reislihaksisto oli todella jumittunut, oikea iso kananmunan kokoinen kuonapallo löytyi lihaksistosta!! Lisäksi saman puolen selkä oli erityisen kivulias siitä löydöskohdasta. Si-nivel oli myös jäykistynyt ... Hyvää oli se, että polven tunnustelu toi mielipiteeksi sen, että siellä ei pahasti asiat voi rikki olla, sen verran tukeva ja hyvin liikeradoiltaan toimiva polvi Elinan mielestä on. Hyvä niin. Selkä oli nyt se pahin, Elinan toiveissa on, että selkä johtuu nyt tuosta kipeän jalan keventämisestä ja oireet selän puolella katoavat, kun saadaan koira liikkumaan taas puhtaasti.

Nyt meidän pitää aloittaa kevyet venytykset ja jumpat lähinnä tuon selän vuoksi, ettei jäykisty ihan tyystin nyt kun koira liikkuu virheellisesti. Polven kanssa vielä maltetaan olla varovaisia eikä ryhdytä mitään isompaa kuormitusta tekemään. Ensi viikolla kysyn lääkäriltä vielä tarkemmin ohjeistusta, että missä kohden rasitusta nyt kannattaa lisäillä ja miten.