Tänään olin Ulvilassa pitämässä hakupäivää. Olipa todella outoa olla liikkeellä ilman koiraa!! Matkallakin pariin otteeseen pälkähti mieleen, että hitsi nyt unohtui koira - pakko kääntyä takaisin. Kunnes muistin, että äsh, ei se mihinkään "unohtunut". Harmillisen kiva Ulvilan hakurata jäi nyt sitten omalta kohdaltani hyväksi käyttämättä :-((.

Viskin olotila on ihan ok, kantaa leluja pihassa heiteltäväksi, puutarhatöitä tehdessäni se "auttaa" rikkaruohojen kitkemisessä ja nurmikonleikkuukin on edelleen mielipuuhaa. Joten mitään paniikinomaista muutosta ei mihinkään ole tapahtunut, onneksi.

Nina tuossa kyseli ruokinnan muutoksista. Niin, vielä ei kehoitettu tekemään mitään muutoksia, ei edes vaihtamaan aktiiviruokaan. En oikein tiedä miksi, mutta luulisin että nyt vaan katsotaan mitä toi parin-kolmen viikon lepo saa aikaan ja nähdään sit tulokset uudelleen ilman, että ollaan muutettu mitään. Jos arvot edelleen on nurinkurin niin sitten on varmastikin syytä aloittaa ruokinnan kanssa kokeilut. Vähän tai oikeastaan tosi paljon on itselläni vielä avoimena, että mitä tuleman pitää..