Päivällä kävin pienen pienellä lenkillä metsässä (juu, ihan vähän vastoin fysiatrin neuvoja). Otin mukaan tosi pikkuruisia esineitä Viskille, jotka sitten piilottelin tallaamattomalle alueelle yksi kerrallaan Viskin nähden. Kaksi esinettä vein taaemmaksi n. 20 metriin ja yhden jätin ihan eteen (tässä näytin Viskille, että olisin vienyt esineen taakse) ja kuten sanottua esineet oli tosi pieniä, yksi muovilelun palanen, yksi vinkuva pilli ja yksi joulukoristeen palanen. Ja kaikki piilotettiin hyvin maastoon havujen tmv. alle. Olin ihan varma, että varsinkin toi etuesine tulee olemaan tosi vaikea, mutta kattia kanssa -Viski oli oikein pätevä ja nosti esineet alta aikayksikön.
Tuohon tarkkuuteen kun vielä saisi matkan varrella lisättyä hallitumman ruututyöskentelyn (etsisi oikeasti sieltä mihin olen lähettänyt eikä holtittomasti koko ruudun alueella..) niin siitä voisi vielä joskus tulla ihan hyvä..

Meillä näyttäisi siltä, että saamme jouluksi puhdasta vettä!! Ensi viikolla on KOLME vedetöntä päivää (vesi on poikki klo 8-18 ..), kun vesiverkostoamme puhdistetaan. Sen jälkeen meilläkin pitäisi sitten olla taas kraanavesi sellaista, kun sen Suomessa nyt kuuluukin olla... Teemun kouluhan on maanantain ja tiistain suljettuna, ihan samasta verkostonpuhdistus syystä.