Kovasta pakkasesta huolimatta pidettiin tänä aamuna hakutreenit. Luntakin oli Pikitiellä aika julmetusti ja tosiaan pakkasta hitusen liikaa, tuntui paljon kylmemmältä kuin esim. sunnuntai aamun treeneissä.
Viskillä oli tämän päivän ideana yksi umppari-ilmaisu ja yksi hämypiilo. Eli, ekalla pistolla vasemmalla aika näkyvällä umpipiilo tyhjillään ja siitä noin 15 metrin päässä hyvin piiloutunut äijä suoralla palkalla. Tarkisti mainiosti  piilon ja jatkoi matkaa, mutta samaan aikaan toinen maalimies lähti juoksemaan kakkospiilolle ja Viski pongas sen ja lähti perään, josta jouduin tietysti sen pysäyttämään. Hetken aikaa mietin, uskallanko laittaa uudelleen samaan kohtaan piston, kun se tyhjä piilokin oli siinä... No, rohkea rokan syö tai jotain.. Ja hienosti Viski teki piston, ei tarkistanut umpparia nyt niin tarkkaan, mutta ohitti sen läheltä kuitenkin ja jatkoi matkaa syvemmälle josta sitten äijän löysikin. Kakkos ja kolmos äijät olivat suoria palkkoja ilman mitään ihmeellisyyksiä (eikä siinä lumimäärässä paljon ihmeellisyyksiä viitsinytkään tehdä!) ja nelonen oli telttapiilo, joka on tähän asti aina toimittanut vain tyhjän hämypiilon roolia. Nyt laitettiin telttaan sisälle äijä ja vielä iso valkoinen lakana teltan päälle ja katsottiin miten kiintorullailmaisun käy. Ilmaisu oli erinomainen, rauhallinen piilon tarkistus ja rulla suuhun ja menoksi!!
Varpaat ja sormet oli treenien jälkeen ihan kohmeessa, aurinko ei päässyt paistamaan Pikitien maastoon ollenkaan ja oli kyllä aidosti kylmä! Kävi mielessä, että jokos se kevät sieltä tulisi...